Älska det nya schemat!!!

Alltså, jag blev världens gladaste när det nya schemat kom.. Jag trodde att jag skulle få bara en ledig dag när Natta och Niklas kommer ner, men jag fick TRE!!! Wooow!!! Dock inte lördag och Söndag, men 3 är bättre än en så jag är super glad!!! Ska bli så skönt att ha mer än en dag ledigt!!! Och att verkligen få spendera tid med mina vänner på riktigt när de kommer ner!!! Längtar längtar!!!

På tisdag ska va ha stängt i restaurangen och bygga upp missen för den nya menyn, Det ska bli kul! Skönt att börja med en ny meny, är så leds på den menyn vi har nu så jag vill kräkas på den..

Längtar oxå väldigt mycket till min semester hemma i sverige... Det kommer kännas för kort, men förhoppningsvis så kommer jag hinna spendera lite tid med alla.. Har så mycket att fixa när jag kommer hem och en lång shopping lista på saker som måste komma ner hit, bland annat mina kläder och SVENSK MAT!!! Visst, det finns svenska affärer här, men jag har inte varit dit än, men det kommer väl.

Funderar på om jag ska gå och handla lite mat innan jag går till jobbet, eller om jag ska bara lata mig innan jobbet..
Jag är jätte glad att tjejerna har börjat jobba, men jag önskar nu att jag hade andra arbetstider så vi kunde hänga mer.

Idag blåser det, men iaf så kom aldrig regnovädret som de lovade, men man bor ju på solkusten. Dansar soldansen varje dag så solen skiner när Niklas och Natta kommer.

Ev utgång ikväll tjejer?! Får se vad jag pallar efter jobbet dock, men ni vet ju vad som lockar väääääldigt mycket till att gå ut... :P
Jag, Mickaela, Mirella, Johanna och Linda

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag hatar verkligen svårspelade killar. Jag gillar inte alls den där leken. Okej att man kan längta men ne inge mer.



Ikväll lär det nog hända nånting.. får se vad :)

2008-05-10 @ 15:34:13
URL: http://http://llinda.blogg.se
Postat av: Linda

Ja det visar sig :D haha

2008-05-10 @ 17:17:36
URL: http://http://llinda.blogg.se
Postat av: Ruub

Hey! När är det du har semester?! Ja har semester v 28-31, men kommer vara i Blekinge hela vecka 28 och 29 tror jag.. Men sen blir det hem, en annan fyller ju år på yran i år;)

2008-05-11 @ 11:04:21
URL: http://commonmind.blogspot.com
Postat av: Ruub

Okey, skönt:) Ja kommer hem från Blekinge runt den 20e juli, så vi får se hur det blir, om vi hinner ses:P Vore ju riktigt nice:) hur länge har du tänkt att vara kvar där nere?

2008-05-11 @ 14:52:29
URL: http://commonmind.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0