friskare och solsken!!!!!!!!!:P

nu far ni ha overseende att jag inte har de svenska bokstaverna nar jag skriver, men jag orkar inte dra runt pa min barbara dator..
har hander det inte sa mycket. Hade en sjukt bra arbetsdag i mandags med 80 gaster totalt pa hela dagen. Jobbade lunchen med marcel och vi gjorde ett sjukt bra jobb tillsammans. pa kvallen small det bara till och sa var det helt plotsligt 40 gaster och jag och jeaninne skotte det skit bra!

Borjar bli friskare, e bara lite snorig nu..

Ledig i dag, ska ha spanska lektion kl 14 och sen ska jag och linda ev ut till la cañada och kika lite.. Sen ska jag ut och kaka pa bambina.

Ja det hander inte sa mycket som sagt, men solen har borjat kika fram och den kallaste manaden pa aret ar forbi, sa nu kan det bara bli battre!

I morgon flyttar jag till Ewa-Maria och jag vet inte riktigt vad det ar som hander, men hennes tomas ska komma ner i tva veckor i mars, ska jga oxa bo dar da eller ska jag bo ngn annan stans i tva veckor.. Jag har ingen aning..

Tor kommer inte ner till min fodelsedag, men forhoppningsvis kommer Rikard ner sista veckan i mars..

Nar jag bor narmare cafet sa kommer jag forhoppningsvis bli battre pa att uppdatera bloggen, men jag lovar inget.

Regn, rusk och snor...

Jaha, så har jag såklart blivit förkyld... SKIT VÄDER!!

Hade iaf en underbar kväll med Sharon i onsdags, det är en tjej jag kommer sakna mycket!
Jag ska boka biljetter till henne innan jag åker här i från. den 22/6 slutar kristin jobba i Marbella.
23/6 åker hon till sharon och kommer hem emellan 27-30/6.

Har lovat mamma att de kanske kan få komma ner i juni alldeles innan jag ska åka hem. Känns bra, skulle faktiskt vara lite kul om de kom ner..
Hoppas iaf att Tor kommer ner till min Födelsedag, skulle vara jätte trevligt att ha någon nära här då.

28/2 flyttar jag in hos ewa-maria.. Trivs jätte bra hos putte. Vi kollar på roliga serier på nätterna och garvar mycket!

Idag var jag på lunch/spanska lektion med Stephen. Vi käkade Tapas och snackade lite spanska. Vill komma igång med mer spanska nu.. Måste bara bestämma mig att jag vill lära mig så jag kan börja läsa mer.
Putte har en jätte rolig spanska bok som heter pardon my spanish, den innehåller en massa engels slang och fula spanska ord.. varför är de så lätta att lära sig och inte de vanliga orden?!

Ska jobba kl 17..

Vinsegrip dricker jag morgon och kväll nu, något som putte lurat i mig. Ska vara bra mot förkylning tydligen.
Jag är snorunge och hostis.. buhu.. Vill itne vara sjuk! Vill ha sol och värme!!! Vill ha sommar inte vinter!

Blir inget Sierra nervada för mig.. de har ändrat mitt schema så jag kan inte åka nästa fredag.. skit tråkigt.. :(

Nu ska jag maila bilder till min chef på alla hjärtans dags menyn.

Flyttat och ledig dag!

Idag är jag ledig, Ska spendera kvällen i underbart sällskap med Sharon. Vi ska äta och dricka gott och kolla på fim hela kvällen! kommer bli trevligt. Sov i dag till kl 14. Har en förkylning på g i kroppen så jag behövde sömn. Hade lite feber igår, men de går väl över så småning om.. 

I måndags flyttade jag in hos patrik. Har en sån tv shops säng, luftmadrass som är sjukt tjock och blåser upp sig själv när man stoppar in elen. 
Känns bra att bo hos patrik. Tiden kommer gå så fort bara, sen ska jag flytta till Ewa-Maria. 

på fredag ska jag ha spanska lektion. Det är lite tråkigt att stephen ska åka tillbaka till england i slutet på mars så då kommer det inte bli någon mer spanska.. :/
Fredag nästa vecka ska jag antagligen till Sierra Nevada och åka snowboard. Men jag har inga täckbrallor eller vinter jacka, inte ens ett par vantar eller en mössa.. :S får se hur det blir.. tänker inte köpa grejer för en dag..
Håller på att kolla upp hyrpriser och liftkortspriser, men sidan är på spanska så jag får vänta tills jag kan få lite hjälp..  Jag kan inte åka om det kostar för mycket..

Jag är sjukt duktig ekonomiskt just nu! Jag lever på halv lön denna månaden och fick lite mer än 500 euro (ca 4700 svenska) Och jag har fortfarande ca hälften kvar.. Men när man vet att man har lite att leva på så är det lättare att vara ekonomisk.

Nä, nu ska jag gå och ladda min mobil, sen ska jag ansluta mig till sharon och påbörja vår tjej kväll :P
Förhoppningsvis kommer Jeaninne också en sväng och tar ett glas vin med oss.

Slarv fia..

Oj vad fruktansvärt dålig jag har blivit på att uppdatera min blogg.. Kommer nog tyvärr bli ännu sämre när jag bor hos putte, där har jag antagligen inget internet.. :/
Aja, Veckan har inte varit något speciellt, har inget roligt eller tråkigt att berätta.
Eller jo kanske, Alla hjärtans dag!

Vi hade en avsmaknings meny på alla hjärtans dag som var super bra. Hade dock önskat lite bättre dag för mig, men men.. Ska berätta..
Jag skulle torsdagen den 14/2 ha spanska lektion, en privat över en lunch. Sitter nere på cafet och börjar tycka att jag ser extra suddigt. Går iaf och möter stephen till kl 13.45 och vi går ner på Paseon och letar en restaurang för lunchen. Vi gick till Europa de Sol och satte oss där. Började med spanskan medan vi väntade på maten och plötsligt så slår mitt underbara migrän till. Känner inte min högra arm, kittlar i läpparna, huvudvärken spränger...
Ja, de va bara att avbryta spanskan och försöka få i sig mat.
Gick senare till jobbet och var ju såklart tvungen att jobba ändå.. Kämpade mig igenom kvällen, men vår fina alla hjärtans dag meny. Kommer lägga en länk här till mitt album på facebook, det är något problem med att ladda upp bilderna.. :/

Fredag var jag ledig, så jag åkte ut till Benalmádena och hälsade på Jonas och Inger. Hade en trevlig dag med dem. Gick och kilade i hamnen och på strandpromenaden. Vi åt lunch i deras Lägenhet, Pasta sallad. Smakade underbart gott! När jag kom hem så skulle jag egentligen ha haft en spanska lektion, men stephen jobbade så det blev inte riktigt så. Så jag satt på cafet och pratade med Putte och Jenny. Sen gick jag hem och gjorde mig i ordning. Jag och Linda gick ut och käkade middag. Vi skulle på ett ställe som heter Sanremo, men de var stängt så vi gick till Da Bruno i stället, och vi blev inte missnöjda. Vi gick senare upp till gamla stan för att ta oss någon drink. Linda guidade mig till Bambina och ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter. Vi hade en sjukt trevlig kväll, och vips så var kl 5 när jag kom hem.. Tiden går fortare här nere, det är inget skämt.
Bilder kommer upp på Facebook. lägger in länken här senare..

Lördag, Klev upp kl 13.30 och tog med min dator till cafet. Deras datornisse skulle hjälpa mig att få låtarna från min ipod till datorn igen. Fyllde sen upp Jennys mp3 med en massa bra musik. Gick till jobbet senare och hade en lugn kväll. Jag stod på varma sidan och Jeaninne fick stå på kalla. :p
Var sjukt roligt. Gick sedan och mötte Linda och Malin. Vi gick upp på bambina och drack en öl, sen vidare på nouba tror jag det hette. Inte lika sent i går som i fredags och absolut itne lika mycket dricka.

Söndag, Idag regnar det, så sharon ringde och sa att jag kan komma till 16 istället för 14, ingen blir gladare än jag. Ska packa mina kläder i dag och städa lite, flyttar till putte i morgon. Ska bli trevligt. Måste ringa stephen senare och kolla när jag kan få ta igen min spanska lektion. Känner att jag behöver det. Måste komma igång ordentligt nu.
Nu ska jag äta lunch sen städa...

IM ALIVE!!

Oj, har blivit överröst med mail om jag mår bra eftersom jag inte skrivit på ett tag,
JAG ber så hemskt mycket om ursäkt, men jag har varit lite för trött på kvällarna när jag kommit hem för att orka skriva så en resume nu på de dagarna jag har missat!!

Om jag fortsätter där jag slutade då..
Jag och Linda gick en liten sväng runt i ett vad ska man kalla det, villa område. Kollade på spanska hus nya som gamla, och jag fick även kika in i hennes och Zakarias hus och se hur de bodde. Har dock ännu inte träffat hennes karl, men det kommer väl :P
De bodde mysigt i ett gamalt spanskt hus. Gick senare till jobbet och jobbade kvällen med Marcel eftersom Jeaninne var ledig.
Jag och Marcel börjar komma mycket bättre överrens och vi jobbat bra ihop nu när jag vet lite mer hur han tänker och hur han vill ha saker.. Han vill ha mig på varma sidan denna vecka så jag börjar krypa över mer och mer till jeaninne nu. Efter jobbet gick jag och Sharon till en bar nära där hon bor och tog oss en drink och snackade lite skit. Sharon är en himla mysog tjej.

Fredagen: Jag och Linda hade bestämt att vi skulle åka till La Cañada och shoppa lite, men jag vaknade inte av väckaren, men när linda ringde vaknade jag och skyndade mig att göra mig i ordning för att åka och shoppa lite.
Hittade mig ett par jeans på halva priset och ÄNTLIGEN en handväska!!! :pVi käkade lunch och åkte sen tillbaka till marbella.

Lördagen: Ja va gjorde jag i lördags? Jo, Jag hade spanska lektion kl 12, Sjukt svårt att sitta i ett klassrum med 7 engelsktalande och lilla stackars jag, hänger med rätt bra dock, men de e nå små ungar som kacklar hela tiden så man blir distraherad.. Sen gick jag till jobbet för vi hade ingen el eller vatten så de visste inte hur de skulle klara lunchen, kommer dit så säger Marcel att han skickat ett mess om att jag skulle komma senare, JAHA ring kanske om man ska komma senare.. Men neh..  Pratade Med Linda, en trappa upp;) Var så underbart att höra hennes mysiga röst!!! Blev otroligt glad!!! Gick  till jobbet 16 igen och jobbade kvällen med jeaninne. Efter jobbet tyckte timo att jag skulle hjälpa honom att testa lite viner som han skulle eventuellt beställa till restaurangen, prova vin för mig, det är några centiliter i ett glas, inte 4 GLAS VIN... Lite sådär små rund under fötterna strosade jag iväg för att kolla om Bubbles var öppet, men det var det inte så jag gick in på Stars i stället. Maureen och Graham var väldigt glada över att jag kom och jag blev lurad till att sjunga karioke. Har ingen aning om hur det lät eller ngt, men de e skit samma!!!:P
Sjöng även med deras dotter som har en sjuuuuukt fin röst!

Söndagen: Blir väckt av Sofia, Tinas barnbarn som vill spela fotboll på stranden, Okeeeeeej, kl 11 fick kristin så fint kliva upp och gå och spela fotboll, Vi spelade i över en timme sen var jag leds och ville hem och äta.
Gick till jobbet och hade en sjukt konstig dag... Allt var sååååååå otroligt konstigt.. Vi hade mycket att göra på lunchen och eftersom det var söndag så städar vi lite extra noga överallt.. så jag tog och satte igång med hyllan som är mellan bänkarna till kalla och varma köket, så jag plockade ner alla tallrikar och såg att 99% av dem var skitiga. Så jag visade suat hur hon ska få rent dem med en ståltrasa, Hon tyckte inte att jag var trevlig emot henne tydligen när jag BAD henne göra det genom att visa, Men snälla lilla gumman, JAG KAN INTE PRATA SPANSKA jag måste VISA.. Sen kom Amal såklart och lade sig i och tyckte inte att tallrikarna är skitiga, MEN jag lägger inte mat på en lortig tallrik, och är tallriken lortig under så kommer lortet på tallriken under, men de fattate inte de.. Så Suat började grina och skulle sluta jobba och Timo kommer in och gormar åt oss, VARFÖR SKA NI GÖRA SÅ STOR SAK AV ALLT IHOPA, VARFÖR KAN NI INTE BARA LÅTA FOLK ARBETA I LUGN OCH RO SOM DET SKA VARA, BRA NU MÅSTE JAG LETA EN NY DISKARE. Jag var sjukt nära att skrika tillbaka och säga att han kan faan leta 2 nycka kockar i så fall när han ändå är igång... Men i stället tog jag till (hör och häpna) min snälla lugna röst och försökte förklara för honom att tallrikarna är skitiga under och att det måste börja göra rent dem, Annars blir det skit på tallriken under och på duken, men han va bara arg.. Ja, suat gick ju inte hem villket vi förstod, men hon snyfftade i 2 timmar efter hennes utbrått.. Sen gick Timo och snackade skit om Jeaninne med Amal, och då rann bägaren över. Först och främst, Tar man hand om sin personal så tar man hand om ALLA i sin Personal, Inte bara de billiga diskarna. Och Det är 1000 gånger svårare att hitta bra Kockar än vad det är att hitta en diskare... Och snacka skit om sin personal, de gör man bara inte! Så jeaninne va helt inställd på att sluta jobba, villket jag tycker att hon ska göra och söka ett annat jobb. Hon behöver komma ifrån det där och se något annat. Jag funderade på att dra med, man gör inte så... Man får inte bete sig så mot sin personal, Så alternativet för mig är i så fall att jobba i robs bar resten av tiden eller åka hem.. Men jag stannar nog. Jeaninne med tror jag.. Men slutar jeaninne så vet jag inte om jag klarar av att vara kvar..
Fick iallafall min lön senare på kvällen och då pratade jag med Timo och sa att man itne får bete sig som han gjorde och att han skulle prata med Jeaninne för hon var helt uppriven stackarn. Han såg ut som om han tog åt sig och jag är stolt över mig själv att jag sa vad jag tyckte men på ett otroligt bra sätt.
Vill inte ha denna dagen tillbaka och kommer glömma den tills jag läser igenom min blogg när jag kommer hem igen.. Gick hem till sharon efter jobbet och pratade med henne om vad som hände, var tvungen att snacka med någon som förstår, skulle egentligen ha träffat putte, men han va trött så jag träffade honom i dag i stället. Jag är sjukt glad att jag har sharon att prata med, hon är otoligt bra på att lyssna och man kan lita på henne.

Måndag, Sofia började stuttsa med en boll kl 10. Jag hade satt väckaren på 11, Kunde inte somna om och jag kunde inte kliva upp, all min ilska i går satte sina spår på energin i dag.. Var så trött i skallen och kroppen så jag trodde att jag skulle dö. Vi gick ner på stranden och spelade lite fotboll, sen var jag tvungen att gå till jobbet. Hade en bra lunch med Marcel, Han e rolig att jobba med nu. Gick till cafet och mötte putte. Snackade med honom om allt som hände i går och han sa det till mig, slutar du jobba där så kommer du få svårt att hitta jobb, för du åker hem när du behövs som mest. Sjukt skönt att prata med honom om allt detta, han fattar hur det ligger till och han är på min sida. Sen kom Ewa-Maria som hade varit på sjukhuset och bräntbort 2 kjystor, fick gå till henne och duscha för vi har haft problem med Gasen som värmer upp vårt vatten. Sjukt skönt att efter 3 dagars duschande i kallvatten få dusha i varmt vatten, speciellt idag eftersom det har varit en riktig vinterdag i dag, BRR!!!
Gick sen tillbaka till jobbet och vi hade en bra kväll med många bord, Kristin extra mycket på varma sidan, La upp nästan all varm mat, ska läsa på menyn lite bättre bara så jag kan alla såser och tillbehör, sen ska jag bara lära mig att känna när köttet är vad, klämmer och känner på de varje gång jag lägger upp för att försöka lära mig.
Kom hem för en timme sen, så nu ska jag faktiskt lägga mig och sova och sova tills jag vaknar (läs blir väckt) i morgon, börjar inte förrän 15.30

Veckans Schema
måndag 13-16/19-00
Tidag 15.30
Onsdag 16.00
tordag 17.00
Fredag Ledig
Lördag 18.00
Söndag 14.00

Tor kanske kommer ner och hälsar på mig i mars, Skulle vara otroligt kul om han kommer, för i så fall kommer han precis innan min födelsedag!! Wiiiie!!!

Nä nu är det natti natti!!!


Ledig dag och Halv ledig dag.

Igår var jag ledig hela dagen! sjuuuukt skönt!!
Började dagen med att jag drömde om att jag var i åre, så när jag vaknade trodde jag att jag var bakom bokhyllan hos henke, men så var inte fallet, Jag fick panik ångest attak och fick ta astmamedicin så jag skulle få i mig lite syre, drack en massa vatten och gick och lade mig igen.. låg kvar i sängen exra extra länge, bara för att jag kunde.. Satte mig på ballkongen i solen och njöt av det helt underbara vädret i någon timme, sen ringde jag till Ewa-Maria och kollade om jag kunde få tillbaka mina pengar för jag lånade ut 50 euro till henne, inte för att det är någon bråska, men jag skulle senare på La Cañada med Putte så det är skönt att ha lite extra lösa pengar, men hon hade inte fått några pengar från sverige så det var bara att strunta i det... Senare gick jag upp dit och snackade lite skit med Ewa-Maria, Sue och Alexandra. Alexandra hade med sig sin son Alexander så jag lekte lite med honom! Ur gullig unge med lockigt blond hår. Sen ringde putte och jag kilade för att möta honom för att ta bussen till La Cañada, En stor galleria med H&M...!!!!!!!!!
Mötte upp honom på Cafet och sen kilade vi till bussen.
Väl där så fanns det väldigt mycket affärer, mycke affärer med en massa små plotter i och många affärer med intressanta saker i, men jag hade huvudet inställt på hm så det blev inte så mycket shoppat innan jag kom dit, en huvtröja från Pull And Bear fick jag till innan, men inga skor, konstigt nog.
Väl inne på hm kände jag mig som om jag vore hemma!! Det var sjuk rea och jag hittade 2 bas linnen, svart och vitt, City Shorts, svarta med grå tunna ränder på, Svart skjorta bara helt vanlig, Kjol med hängslen som jag kollat på hemma men det har inte funnits någon storlek, ett par jeans, allt detta gick på 55 euro, villket är ca 520 svenska kronor, inte illa!!
Jag och putte promenerade tillbaka, och det var inte speciellt långt att gå faktiskt. Det var ändå så fint väder så det var bara härligt att promenera! Vi bestämde att vi skulle kolla på fotboll på Taveln kl 21 i kväll. Vi tog sällskap ner till cafet och käkade en macka där, sen gick jag upp till Ewa-Maria igen och snackade lite skit med Sue, eftersom de suttit och druckit vin hela dagen var de lite små fulla och snackade extra mycket skit.
Så ringde Isa! blev jätte glad! Så skönt att snacka med de där hemma när man har lite hemlängtan.. Så pratade jag med mamma i typ 20 min om allt som händer här nere och så..
Sen gick jag hem och träffade Tinas mamma och tinas barnbarn Sofia. bytte kläder från shorts till mina nya jeans och gick sen upp på taveln för att kolla på England-Schweiz med Putte.
Efter matchen köpte jag en pizza som jag käkade när jag kom hem. Kom i säng innan kl 24.

Väder, STRÅLANDE sol hela dagen, heeeelt underbart väder!!

Vaknade i morse av Elsa, tinas mamma och lilla sofia, Tinas barnbarn, de var igång och gjorde något, vet inte riktigt vad i vardagsrumet, lågkvar och drog mig lite extra så hör jag sofia säga, kan vi inte väcka henne nu? så försöker hon öppna dörren till mitt rum, men den dörren är lite knepig så hon fick inte upp den, så jag började skratta och klev upp. Jag lovade ju sofia igår att jag skulle spela fotboll med henne på stranden idag. Så jag klev upp och bytte kläder, sen gick vi ner på stranden och passade boll och lekte en lek, mål står.. JA som det låter, den som gjorde mål fick stå i mål. Sen spelade vi lite handboll oxå. Vi var väl ute i en timme iaf! Tyvärr va det sämre väder idag, men det var rätt varmt ändå. Skönt att komma ut och göra något. När jag kom hem var jag vrål hungrig så jag gick ner på cafet och åt en macka och drack apelsin juice. Pratade med Ewa-Maria och Jenny.
Sen nu har jag suttit och pluggat lite spanska, ska ha lektion igen på lördag. Så det är bara att ligga i och plugga.
Ska snart träffa Linda en sväng innan jobbet. Vi ska ut och promenera lite.. 
Dax att byta kläder, för det kyler på lite..

Jogging och nästan försen till jobbet....:/

Började dagen med att jogga i en timme i det underbara solskenet. Tog en dusch och gick till cafet och åt en baguette med tonfisk på, sjuuuuuuukt god och färskpressad apelsin juice. Perfekt mål efter en jogging runda, kanske inte, men skit samma..
Snackar en massa skit med Jenny och Tina sen kommer Putte in på cafet och frågar om jag vill käka lunch med honom.. Självklart vill jag det så vi har 45 min på oss att äta lunch och sen måste jag till jobbet..

Vi gick till en restaurang som ligger på stranden och åt, jag tog en tonfisk sallad med avokado, jajjemen massa tonfisk idag till kristin :P Salladen var jätte god, men jag var tvungen att kasta i mig den för att hinna till jobbet i tid, var 2 min sen men jannine blev inte arg som tur va.. allt på listan var gjort och vi hade en lugn eftermiddag så jeaninne gick och lade sig i vårt gamla internet cafe och vilade medan jag började skrubba kylen.. vi har 4a hyllor där inne, efter 1 ½ timme hade jag gjort 3 och vi var tvugna att starta upp köket för kvällen så jag ska göra den sista en annan dag.. Gissa om man är kall efter 1 ½ timme i en kyl.. Jag hade på mig linne, t-shirt, 2 kockrokar.. Kristin frös ändå.. Satte mig på bänken brövid ugnen med en kopp te i näven för att bli varm igen..
Hade lite folk iaf i kväll och efter jobbet tog jag och jeaninne oss en öl, sen väntade jag på att sharon skulle jobba klart för jag skulle följa med henne hem och kika på hennes kissemiss. Den heter shuh, något hålländskt namn, men jag fick kalla den för jul för det var så marcus kallade den..
Sharon har hämtat den på ett stall för katter som blir omhändertagna från gatan, men han var liten när han kom så lite social var han.. från början ville han inte prata med mig alls, men mot slutet satt han i mitt knä och kurrade.. Mysigt med en kisse..
Insåg hur mycket jag saknar Ebba här nere.. Vill ha henne här nu.. Tack och lov att jag har korten på henne nu så jag kan kika på henne iaf..
Pratade med syster här om dagen och hon berättade att Ebba var odygding, Kan inte tro henne för när hon bodde med mig i Åre så var hon alltid så snäll och go! Min lilla ängel..

Så nu ska jag sova för i morgon kommer tinas mamma och tinas barnbarn så jag måste vara pigg och allert så jag kan leka med lilla sofia 8 år i någon timme på stranden i morgon. Efter det när putte behagar kliva upp så ska vi åka till ett köpcenter som jag inte kan stava till och kolla efter en massa roliga saker, och där finns H&M!!!!!!!!! Me like!! så jag hoppas på att hitta lite grejer i morgon iaf!!!! :p

Dagens väder, STRÅLANDE SOL ca 22 grader

shopping och en helt underbar dag!

Började gårdagen med att möta linda utanför burgerking för att gå och shoppa lite smått och gott.
Hittade ett par skor på bershka och 2 enfärgade linnen.. Jag har nu köpt mitt första par finskor i spanien, och priset var, 9,99 euro, villket är 94 Jätte söta är de. Köpte även ett nytt block till spanskan och en mapp så jag håller rätt på alla papper som jag får av stephen.  
Ja han mötte vi utanför skolan med när jah skulle köpa mappen och blocket på den kinesiska bassaren.
Sen gick vi runt i gamla stan och kikade runt lite. Ner till Tinas Cafe och köpte oss baguetter med ost och skinka, en cola i näven och ner på paseon och käkade vad man nu ska kalla det, frukost, kanske...

Sen gick jag till jobbet och skulle jobba lunch med Marcel, Trodde jag sjulle dö idag, men jag tror att gud har hört mina böner för jag hade en sjukt rolig lunch med Marcel idag. Vi skämtade samtidigt som vi jobbade och maten kom ut väldigt fort.. Jag känner att jag börjar få upp tempot nu, men det är för att jag har rutinen i kroppen lite bättre.. Helt chockad efter lunchen gick jag hem till Tina och Berättade. Vi gick vidare till cafet för jag och jenny skulle gå och fixa en reservdel till diskmaskinen där för ett rör hade gått sönder av allt kalk..
Sen gick vi in på en supermarket och handlade saker till cafet.
Vi gick och gjorde de 2 ärendena på mindre än en timme och det var ganska långt att gå och på tillbaka vägen så hade vi all mat med oss oxå.. Snabba tjejer!

Sen fick jag kila tillbaka till jobbet och en tussig jeaninne, Några bord hade vi iaf och vi hann göra en massa annat smått och gott efter lunchen.
Gick förbi rob´s bar innan jag gick hem, skulle jag aldrig ha gjort för faan vad han är jobbig!!!! Nu vill han bara ses ännu mer och allt sånt.. jag är itne så intresserad av att umgås med honom så... Sen när jag skulle gå hem så ville han följa med mig en bit och jag sa tack men nej tack! jag kan nog gå de 50 meterna hem själv.. Han tycker att jag ska sluta vara en så självständig ung tjej, men han fattar itne hur lång tid det har tagit för mig att komma till den personen jag är idag... Så folk som ber mig ändra på den jag är kan faktiskt gå och dra något gamalt över sig..

Väl hemma så fick jag bädda om min säng för tina hade stulit min ena säng för hennes mamma kommer och Tinas barnbarn Sofia 8 år.. Jag ska få leka med henne på stranden och bygga sandslott och sånt! underbart! en anledning att komma ut i solen mer!! ME LIKE!

Nu ska jag ut och gå, sen gå och snacka med Jenny.

Sjukaste lunchen!!!!

Idag låg jag i sängen av vissa anledningar tills precis innan jag skulle gå till jobbet.. Jag är inte van att gå ut kl 01.00 och vara hemma 04.45... men jag har varit pigg hela dagen tills kl 22, då däckade jag ihop lite, kan bero på socker kicken jag hade under lunchen, drack 3 cola burkar i ett svep för jag var så törstig.. :)
Eller ja, jag tänkte att jag skulle gå ut en sväng i solen innan jobbet, och det är väl tanken som räknas?

Jag jobbade lunch med Marcel idag.. :( Gillar inte!! Jag blir galen på den mannen!!!!
Vi hade mycket lunchgäster och mycket mat som skulle ut.. Jag hann inte ens springa på toan, så fullt var det..
Det är bra för drixen med mycket folk.. :)
Marcel skällde ut mig för ingenting i stället för att lösa saker på ett snabbt sätt så ska han bli arg och gorma..
Det är inget jag orkar skriva om nu, men de e små saker.. Jag försöker verkligen att låta det gå in genom ena örat och ut genom andra, men de e inte så lätt..
Med Bosse kan jag göra det hur lätt som hellst.. han är ju likadan.. men det är lättare för jag vet vad jag vågar säga och vad jag bör och inte.. Jag är ny och kan inte bara sätta mig upp mot chefen även om han behandlar en på ett minre bra sett.. Men JAG fick iaf BERÖM efter lunchen så något gjorde jag rätt iaf!!
Lunchen slutade kl 18.00 och då hade vi knappt någon tid att förbereda inför kvällen.. Men vi snabbade oss och hade nästan allt gjort innan första bången kom.. lite små saker som vi kunde göra underkvällen hann vi oxå med..
Ja så det var inget på listan till marcel i morgon, bara saker som vi inte kunde göra för vi hade inga varor..
Nu är jag hemma och ska varva ner så jag förhoppningsvis kan somna någolunda tid i morgon..

Veckans schema
måndag 13-16/ 19-
tisdag 15.30
Onsdag LEDIG!!!
torsdag 18
fredag 18
lördag 18
söndag 14

samma som denna veckan med andra ord.

Jag har fått låna en spanska bok av sharon som ser väldigt bra ut! Det är en lärobok och allt står på spanska, men den är ganska lätt så man förstår ganska bra.. :)  Måste ringa Stephen i morgon och kolla när vi ska ha spanska lektion igen..

Dagens väder strålande sol och temperatur hann jag inte med eftersom jag kutade till jobbet.. :(
Kvällen varm med lite vind, men varma vindar!

Hoppas det blir dåligt väder i morgon så det inte är något att göra på lunchen..
Natiinatti

Fredag och Lördag..

I fredags så hade jag en sjukt lång dag som jag inte gjorde något på.. Jo, jag pluggade spanska på cafet i typ 3 timmar, sen gick jag till jobbet, och putte kom förbi och sa hej på Jobbet..  
aja det var fredagen..

Lördag..
Börjar dagen med att kliva upp och duscha. Går till språk skolan i närheten för att ha spanska lektion med stephen. Vi var 7 personer där och de var några steg före mig men jag hängde på helt okej. en kvinna tyckte att jag var duktig som tog spanska lektioner på engelska men jag pratar svenska. Visst det är lite svårare, men ju mer man pratar ett språk, desto bätte blir man!
Men jag gillar mer att ha privatlektioner, när man är så många som man inte känner så vågar jag inte riktigt fråga saker.. Jag frågar efter i stället, så jag sitter och hänger med bra på engelskan, skriver ner det på spanska samtidigt som jag översätter till svenska och skriver ner frågor till efter på engelska.. gissa om jag är snurrig efteråt.. :p

Sen gick jag och handlade åt tinas cafe, tomater och sallad och snackade skit med Jenny. Henne gillar jag, hon e sjukt go.  Putteplutt kom in och satte sig vid en dator, sen kilade vi till hans lägenhet så jag fick se hur jag ska bo senare.. Sjukt fin lägenhet och Putte har målat den i ljusa fina färger. Så jag kommer att bo i vardagsrummet på en uppblåsbar madrass. En sån stor från tv shop.. :p Sen skulle Putte åka till malaga och kolla på fotboll och jag gick ner på cafet igen. Jenny slutade så vi gick ut och shoppade lite, jenny handlade och jag köpte 2 läppglans..
Gick till jobbet och jobbade med Jeaninne, Mycket att göra, mest fixa saker efter lunchen, men vi hade väl en 25 gäster iaf. Efter jobbet gick Jag till Havanna bar och sharon skulle komma efter.

Nu vet jag att Linda läser detta, men jag träffade en svensk tjej, som jag chattat med och som hittade mig tack vare bloggen. en söt blond tjej som var jätte trevlig.
Kul att äntligen få ett ansikte på Henne! :p Kändes lite som en blinde date när hon ringde och frågade var jag var och hon skulle komma ut och möta mig. minre pirrigt men fruktansvärt kul! :p
Lite senare kom Sharon även, stackarn, kom vid 2 och skulle börja jobba kl 10.. men hon hängde med på en drink iaf.

putte och en massa andra svenskar var oxå där, så det var trevligt.

Martin och Putte      Jag och Martin         Bernard, bartender                                  Jenny från cafet och Angel



Miguel, en av killarna som jobbar i baren, han har flörtat sjukt mycket med mig förut, och så även i kväll.. villket han även gjorde, såg jag senare, med alla andra tjejer där inne.. På slutet såg jag både han och Alex sitta med varsin tjej i knät under arbetstid.. Manliga horor? haha skääämt å sido.. Nä så ännu en gång är det konstaterat, idioter finns det många av, och jag som är van att jobba i en så krog tät by som åre vet att under säsong så kommer det upp folk som jobbar hela vintern, de är här för att festa, åka skidor och ligga.. så jag är inte ett dug förvånad över bartenderbeteendet.. sa iaf till Elaine att hon inte behöver fixa en date till mig med Alex.. Tycker inte att det är allt för sexigt med man boobs... och är inte intresserad av idioter..

Såg för första gången eskort flickor. två afrikanska tjejer, den ena var väldigt söt som var där med 2 snuskiga gubbar. men jag har ju fått höra det förut att det finns sjukt mycket prostituerade här..

En liten grej till Linda, Martin kom tillbaka från pouerto banus ganska direkt för det hade varit jätte dåligt där igår..
Så jag är glad att vi inte åkte dit.. en annan gång!!:p

Ja, kan inte minnas senaste gången jag kom hem från krogen kl 04.45... jag som skulle ut på en eller två drinkar..

Nu ska jag ta och kila ner på paseon en sväng innan jobbet kl 14..

Underbar lång dag!!

Vi börjar där jag avslutade igår.

Jag och Elaine gick till en tappasbar här i närheten och åt tapas snackade massa skit och drack en massa öl!

Elaine

Sen gick vi vidare till taveln och kollade på Liverpool-westham. Putte och stephen var även de där så vi snackade lite skit med dem med. Westham vann iaf matchen, och elaine som är liverpool fan blev lite nere..

Jag och Elaine        Jag och Stephen

massa öl senare gick Jag och Elaine vidare till Havanna Bar och fick oss frozen strawberry daiquiri, men jag drack en flaska vatten innan. Men den var god. Och Eleine presenterade mig för en av hennes kollegor alex som är bartender, han som jag skrev om som var så söt, och även miguel. Två sjukt söta och trevliga killar.
strawberry duiquiery
Alex                                           Jag och Elaine

Vi drack och snackade en massa skit om allt mellan himmel och jord och efter ett tag började en engelskman som var på semester stöta på Elaine, Jag satt då och snackade med Alex om drinkar och annat tjafs, jaa, vad ska man annars prata med en bartender om som man inte känner så väl.. Aja, skitesamma, Tillsist säger Elaine till mig att vi ska gå till någon annan stans, så vi går med engelskmanen till ett hotell i närheten, vid detta laget är Elaine så sjukt packad så hon kan knappt gå utan min hjälp. Engelskmannen skulle bjuda på drinkar, men jag avböjde och bad om vatten. Kan inte bli för full när man är ute med en annan som är stupfull.. Så går engelskmannen på toa och jag ber elaine om att vi ska gå tillbaka till havanna. När han kommer tillbaka ursäktar jag oss och säger att jag måste sätta elaine i en taxi hem för hon är alldeles för full. Så vi tar en taxi tillbaka till Havanna. Tillbaka där så håller de på och stänger men efterson elaine jobbar där så kunde vi komma in.. Alex frågar vad vi vill ha att dricka och jag säger 2 stora flaskor vatten, jag får vatten men elaine ger han sprit till. Och jag säger till honom, hon ska inte ha mer nu, hon ska ha vatten eller bara cola... Han säger att hon visst klarar mer och hon borde säga nej själv när hon fått för mycket...
i hate to say i told you so... men efter ett tag flyttade han drinken från elaine för då är hon i tillstånd att somna när som hellst och börjar klänga jätte mycket på alex.. Villken match maker, hångla upp killen som HON skulle pressentera för MIG... tillsist så delar jag taxi med 2 norskar till cafeteria Marbella som ligger alldeles här där jag bor så gick jag hem... fråga inte villken tid jag kom hem för jag har ingenaning...

Vaknade kl 10 och kom på att jag skulle ha spanska lektion idag kl 14 med Stephen.
Precis då ringer inger och jonas, jonas mormor och morfar och berättar att de är i Marbella. Så jag kliver upp och går och tar ut pengarna som tina bad mig om och går till cafet för att betala min hyra och mitt snus. Sen går jag ner på paseon och möter Jonas och Inger. Vi går till Garum och äter lite tapas och pratar om hur jag har det här och hur de har det här.
inger jag och jonas
Inger jag och Jonas på Garum


Sen var jag tvungen att kila för att möta steaven för min spanska lektion.


Stephen

Vi satte oss på en tapas bar och beställde lite tapas och började spanska lektionen med spanska alfabetet. Jag kan lova att detta även hjälper min engelska, för jag blir lärd engelsk-spanska... Men det funkar jätte bra, ibland är det vissa ord som jag måste tänka efter vad det är på svenska så man hänger med.
Fick även lära mig skillnaden på feminima och maskulina ord, hur man utmärker dem, regelbundna verb, oregelbundna verb, singular, plural jag är hon är massa gramatik, grunderna.. Det har jag som läxa tills på lördag och även, hej, trevligt att träffas, hur mår du, vad heter du, var bor du, var är du ifrån, hur gamal är du? Samt svara på dem... Massa massa, men vill man lära sig så vill man!! Vi avslutade lektionen en och enhalv timme senare och då gick jag för att möta upp jonas och inger igen. vi gick lite i marinan och kikade sen gick vi till parken där jag bor och vidare upp till tinas cafe för att dricka kaffe innan de åkte tillbaka till Benalmadena. Sen gick jag och Ewa-Maria till kinesiska basaren och köpte ljus, och även vidare till en mataffär och handlade lite smått och gott. Sen gick jag till jobbet. Sjukt lung kväll, 2 bord, men jag fick en massa annat gjort, blandannat lite spanska plugg.. :p
Gick hem kl 23.30 och har vikt kläder och tvättat lite.. ska läsa igenom mina spanska papper och sen slockna, för jag är jätte trött efter dagen..

planerat morgon dagen lite.. Kliva upp hyfsat tidigt och gå ut och powerwalka. Sen ska jag kolla vad putte har för sig och kanske hitta på ngt kul med honom. eller gå och kolla efter ett par jeans och en handväska. + att jag ska förbi en advoket byå och hämta mitt kontrakt så jag kan öppna ett konto.

Bo planen är löst för resten av tiden, jag flyttar ut här ifrån 20/2, Bor hos Putte i 10 dagar, sen flyttar jag in hos Ewa-Maria i en månad sen tillbaka till tina.
Snacka om att tiden här går fort. Jag har snart varit här i en månad.. jag kan inte tro det.... Helt sjukt vad fort det har gått.. Kommer snart att åka hem, dax att boka resan! :p

Nä, spanska, sen natti natti!!!

Dagens väder, strålande sol till kl 15.30 sedan monligt men fortfarande varmt.

RSS 2.0