Missar yran...

Faan alltsa!
Vill sa garna vara hemma nu och ga pa yran och ha kul med mina kompisar hemma, poppa till musiken, dricka pa staket..... JAG VILL HEM!!!!

Det gar undan har, har redan varit har i en vecka.. Men ar iaf glad att jag har ett jobb som ar sjuuuuukt kul!!!!

Ska skriva mer nar jag har min dator...

Salsa heeeela natten!!

Japp, Nu börjar jag komma in i jobbet, såååååå sjuuuuukt kul!!!!! Vill bara gå dit och fixa och dona, har en låååång lista på vad jag behöver organisera!!
Jobbar med två äldre spanjorer, men vi har sjukt kul och det är inga problem. Bara de att de tycker att jag är lite ung, men de är imponerad över att jag kan så mycket.
Så, igår gjorde vi 50 pers i min lilla restaurang. Sprang som en galning, fattar inte hur de klarade sig där ute innan jag kom, Så som jag sprang..

Aja, Igår gick jag med Putte till taveln och drack tre glas vin. Sen kilade jag till salsa baren. Dansade FRUKTANSVÄRT mycket, Eddie var där och han är gryyym att dansa med!! Hade sjukt kul!! Sen fick jag ett lite oväntat sms, kollade telefonen och det stod Jenny, Vad gör du? Svarade Dansar salsa, sen dök min lilla gumma upp i min salsa bar! Vi hade sjukt kul och jenny fick oxå dansa lite! Så plötsligt stängde det, Hade sååå kul så jag itne insåg att klockan hann bli 7.
Aja, kila hem och möta upp Mirella. Slocknade ganska fort ändå.
Vaknade upp, åt en macka, gick till cafet... Och här sitter jag, ska snart kila hem för att göra mig i ordning för jobbet.

Har badat varje dag, det är såååå otroligt skönt i vattnet! Brände dock axlarna lite igår.. MED solfaktor 30. Alltså, vad faan ska man göra!! Så nu blir det ingen strand på ett tag.

Ska kila!!!

Back in Marbella

jo da satt, nu ar jag tillbaka i marbella och har borjat jobba pa La Paloma. Serverar just nu och det gick bra, lite folk for tre personer, men jag behover kika lite pa hur de jobba sa att allt flyter pa som det brukar.

Sa, jag kom hit i onsdags, Hade en trevlig flygresa mellan Sthlm-Madrid, Satt med ett par fran boden som var hur roliga och trevliga som hellst. Sen i Malaga nar jag vantade pa bussen traffade jag ett bog par som var hur snalla och gulliga som hellst.
Mirella kom forbi hemma hos mig, och vi slangde pa oss bikini och ner i havet. SA SKONT!!!! Vattnet var till och med varmt!!! :) Sen Gick vi forbi Linda pa jobbet efter nagra glas vin och sa hej till henne med!! :)
Vi gick och kakade middag pa La Paloma.

Torsdag, Klev upp, handlade mat, gick till stranden och badade, Gick till Jobbet och borjade satta mig in i restaurangen. Kvallen flot pa bra och jag visade min basta sida.
Efter jobbet gick jag och Putte till Taveln for att halsa pa Ken och Pam, och jag traffade en massa andra av mina kompisar. Men jag var sa trott sa mina ogon gick i kors och jag fick koncentrera mig for att halla mig vaken.
Vidare till Salsa baren for att saga hej, var dar i 10 min, sen gick jag hem och dog i min sang.

Idag sov jag ut eftersom min kropp ville det, sen gick jag ner pa cafet for att dricka kaffe och snacka med Alice, en ny tjej som jag kanner sen forut men som inte har jobbat pa cafet innan.
Snart ska jag till jobbet och fortsatta min stadrunda, som jag bara vagar gora nar de aldre mannen inte ar dar.

Sa, nu borjar min terapi igen, Skriva pa bloggen. Ja det ar min terapi och oxa mitt sett att formedla till er vad jag har for mig och anda kanna att jag har kontakt med alla er i kalla sverige.

Eftersom mitt internet hemma i lagenheten verkar ha forsvunnit sa ska jag skaffa usb modem sa jag kan surfa hemma nar jag vill tror jag, annars sa finns det ju wifi pa cafet, men orka krangla med att slapa datorn i mellan.

Sa, ska kila till La Paloma nu!

Åre, och jag vill inte tillbaka!!!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har knappt hunnit med att andas...

Är just nu i Åre och myser med mina vänner!!! 
Väntar på att mina föräldrar ska komma hit så ska vi fira min födelsedag (som var i Mars).

Har det så mysigt hemma, kommer uppdatera mer en dag när jag är sugen på det, nu ska jag ut i solen ett tag innan de kommer!

Uppe med tuppen

I tisdags kväll kom jonas och hälsade på mig, Vi kollade på the bank job.

I går så hade jag inplanerat i kalendern LINDA DAG!!!! (L)
Jag och linda träffades hemma hos mig och vi åkte in till stan. Vi Fikade mest hela dagen tycker jag!! :) Vi gick runt och pratade om Spanien och Thailand eftersom hon, Frida, Eddie och Dennis varit i thai för inte så länge sen. Vi käkade middag på Eastern och sen gick vi på Bio, Sex and The City. Jag grät nästan mer denna gången än första gången jag såg den...

Idag har jag varit uppe med Isa och ätit frukost och ska strax skjutsa henne till bussen för fritis ska in till stan och åka båt.
Sen kommer rikard hit och kollar om det går att få tillbaka bilderna, hoppas hoppas hoppas. Sen ska jag nog till mörsil och åka porsche. :)

Isabell ringde mig igår och hade en fråga till mig. -Vill du måla och dricka vin med mig och frida på fredag?
Ohhhh, ja!!! :P Så vi ska måla och dricka vin sen så ska jag sova över hos henne.

Söndag åker jag nog upp till åre och ska hälsa på Linda och träffa frida. Kanske hinner förbi johanna och albin en sväng med. Måste in på Tottebo och säga hej med. Ska bli kul! Sen ska jag försöka få tag i johan som har nyckeln till Henkes lägenhet så jag kan ta med lite saker hem... Får se hur många dagar jag blir kvar där.

Nu ska vi åka... Hörs senare!!

fans, satans, helvetes jävla skit!!!

Just nu hatar jag mig själv, och min jävla sepe dator....
jag skulle igår kväll föra över alla bilder från datorn jag hade i spanien till min dator, så förde jag över dem inga problem, så i dag när jag skulle visa pappa bilderna, så var mappen borta, och jag tog ju så klart bort bilderna från den andra datorn...
Har pratat med min datanördkompis Rikard, och han ska komma hit på torsdag och se om han kan göra något åt det.
Annars så vt jag inte vad jag gör...
alla bilder, ALLA JÄVLA BILDER!!!! Borta.....
tom, tom är vad jag är.....

Jag har det i alla fall bra hemma, Fick smörgåstårta när jag kom hem, kollade på Fotbollen med Isabell, Grattis Spanien!!
Måndag, klippte mig och Slingade håret, suuuper blond och super fin nu!!!:)
Fixade ryggen och fikade med några kompisar i stan.
Spelade bil bingo på kvällen, vann inget, men de va kul ändå!!

idag har jag varit ute och ridit och pysslat med hästarna och Min Lilla ÄLSKADE Ebba!!!!
Joo, åsså har jag varit på systemet idag, de va kul!!:p Lite annat från att plocka i mat affären eftersom systemet i min by så beställer mna i kassan så går de och hämtar bakom.

Jag har inflamation i min rygg, inte så skönt... Så nu går jag på piller och måste stretsha mina bröstmuskler för de är för korta, så jag har framåtvridna axlar... + att jag har på recept att röra mig mer.. Japp, så det kanske  blir gymkort när jag kommer tillbaka i alla fall...

Ska ta och pyssla mer med min galna hund nu!! jonas kommer om några timmar och jag borde städa mitt rum...

i morgon ska jag träffa linda, vi ska åka till stan och kolla på bio!!! MYSPYS!!!

RSS 2.0