Ledig!!!

Så skönt det ska bli med en ledig dag idag!! Var sjukt sugen på att åka ifrån marbella idag, men vi får se, jag och linda kanske åker till Ojén, eller till puerto banus och möter upp Mirella när hon slutar jobba.

Har en massa att göra idag, som vanligt när jag är ledig.
Betala hyran, handla mat, prata med mamma, gå till kina basaren och köpa lite smågrejer, Gå förbi jobbet med mina knivar som ska bli slipade, gå en promenad, sitta lite i solen, äta lite mat, ev åka till ojén oh hitta på något bus med tjejerna ikväll!!:P

Jag fick iaf sova i natt, helt underbart!! Var rätt trött efter gårdagens natt..

Tjejerna åkte tillbaka till sverige igen, Mickaela och Johanna, det har varit kul att ha er här, även om det blev en kort stund, Men ni är välkommna tillbaka!!!!!

Nää, nu ska jag gå och ta ut pengar och sen handla mat.

Värsta natten någonsin...

Nu börjar det hända konstiga saker.. Jag har inte haft denna känslan på väldigt länge, Kommer inte ens ihåg sist jag mådde så... Hela natten har varit ett helvette, Det började med att jag satte på ett avsnitt av One Tree Hill, som btw är inne på Världens Bästa säsong just nu, Avsnittet handlade om Peytons kärlek till Lucas, allt var så vackert så lipsill som jag är började jag fälla en liten tår.. Sen kom en massa känslor över mig som jag försökt trycka undan för så länge... Fick panikångest, inte för att jag är här, absolut inte, utan för val jag har gjort.. Tog min ipod och satte mig på ballkongen, en timme där gick väldigt fort och jag kunde rensa ut lite skit ur skallen..

Tillbaka till sängen, snurr snurr snurr hela tiden, omöjligt att sova, Sista gången jag kollade på klockan var den mellan 06.30-07-00..

Sist jag kommer ihåg att jag mådde såhär fanns det en man i mitt liv som alltid fanns vid min sida, hade varit så mycket lättare om han funnits här och hjälpt mig igenom detta.. Kan inte bara ringa honom mitt i natten heller och berätta hur jag mår och att jag behöver prata, Han har ett annat liv nu, som jag inte riktigt vet var jag passar in i...

ska till muffins nu och äta lunch med Linda, Johanna och Mickaela.


Slutkörd -.-

Jag vet en tjej som e trött nu.. Hon heter Kristin Nestorsson, är 20 år och bor nu mera i Marbella Spanien..
Hon kom precis hem från jobbet och ska nu sova som en stock!!!

Skriver mer i morgon nu när mitt internet är tillbaka!!! weeei!!

Natti natti

Badkrukan har badat!!!

Jag, Kristin Nestorsson har badat, inte i ett badkar eller en pool, utan i Medelhavet, tänk de ni!!!
Jag har tillochmed bildbevis, och jag var inte bara i en gång, utan flera... så badkrukan kanske inte är en badkruka längre...:P

Badar!!

Nu ska jag äta upp min sallad och gå och möta Linda och Mirella för en sväng till stranden!

Nikki Beach

Igår var jag ledig. Började dagen med att förstöra min handväska, såå jag gick och köpte en som jag spanat på genom ett skyltfönster lite.. :P Sen gick jag och betalade Puttes hyra på en bank där de bara pratade spanska, jag använde iaf de orden jag kan och kroppspråk, så det funkade faktiskt fantastiskt bra.
Sen gick jag och handlade lite mat, och mötte mirella för Lunch på min Ballkong!!:P Vi käkade sallad, så svensk vi bara kunde göra den med bara saker vi gillar + det viktigaste, en god dressing!!
Sen mötte vi upp Johanna och Mickaela och åkte ut till Nikki Beach, GUD villket vackert ställe det var!! Helt otroligt!
Nikki Beach

Efter tjejerna skrivit i anställningsblanketter ellar vad det kallas så gick vi till ett ställa i närheten och tog oss lite att dricka, Väl tillbaka i marbella gick jag upp till linda och följde med henne till affären, sen gick jag till taveln och kollade på fotboll. Hade en lugn och skön ledig dag utan stress. Så skönt!!!

Nä, nu ska jag hinna äta upp min sallad innan mirella kommer förbi och vi ska ner på stranden!!

äntligen hemma..

Japp, nyss kommit hem från jobbet, tro det eller ej, men vi hade mycket att göra ikväll..
jobbade splittpass och jag träffade de "nya svenska tjejerna" på min rast, så klart var Mirella och Linda oxå med, men linda sprang iväg till jobbet efter en liten stund, men en sväng hann jag iaf träffa henne!!

Köpte en otroligt fin kläning idag på berska, kommer kort så småning om:p

Trött som en jag vet inte vad, men sova kan jag inte göra..

Imorgon ska jag kliva upp och gå och betala puttes hyra, han är i sverige så jag passar på å hjälpa till lite.

Det var en trafik olycka mellan Marbella och Malaga i förrgår, Några av de som omkom var gäster på vår restaurang bara någon dag innan, en liten flicka omkom, hon var runt 8-10 år.. Jag vet varför jag blir så berörd av bilolyckor, och att dessutom ha serverat dessa personer mat gör att det känns lite personligt. Och ännu värre när FYLLESKALLAR orsakar olyckor..
Se artikel:
http://www.vk.se/Article.jsp?article=182449

Nä, nu ska jag kolla på doctor house och försöka sova, ska upp tidigt i morgon och gå till baken för 17 gubbar,
sen ska jag och Mirella ut och gå och köra lite yoga!!:P

Nattinatti

Sjukt förbannad!!!!

Nu kommer ett sånt inlägg när jag bara tänker skriva av mig all min ilska!

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DETTA NU!!!
Jag vill att det ska bli den 22/6 så JAG FÅR SLUTA PÅ DENNA RESTAURANGEN NU!!!
Helt galet trött och irriterad på hur skiten funkar! Hur det övertaget kan fungera alls.
Jag är lilla hackhönan som inte har några fjädrar kvar, jag har blivit plockad på all min energi som jag lägger på att lära mig och ta in saker, eftersom jag varje dag får höra att allt som händer är mitt fel, villket det oftast inte är, så har jag tappat all den energin nu. Jag orkar inte bry mig.
Det är 9 veckor kvar, Jag kommer hänga i dem, men nu börjar jag med det som INTE är ok. Jag ska nu mera gå dit, jobba och sen gå hem, inte snacka om något, bara sköta mitt jobb. Jag vet att tiden kommer gå fort, men nu är det nog.
Och dessutom att de ringer och ändrar mina tider hela tiden.. Kan du komma in senare, kan du göra de? Vad ska jag säga, nä det kan jag inte, antingen kommer jag nu eller inte alls. Jag kan inte planera ett jota, Som linda sa i morse när jag pratade med henne, Jag hade inte behövat gå hem bara för att jag ska jobba kl 14 i morgon när jag gick hem igår, jag hade kunnat vara ute med dem iaf 2 timmar till, jag kan itne åka iväg och göra något för jag börjar den tiden, sen ringer de 2 ggr och säger kom till kl 20.. Då hade jag ju kunnat gjort hur mycket som hellst!!!
AH, Leds!!


Iaf, igår så gick jag upp och kollade i lägenheten och fy 17 vad vi har varit duktiga!! Lägenheten e jätte fin och mysig nu! Sen jobbade jag. Gick hem och skulle göra mig iordning inför kvällen och utgång med mirella och linda, så somnade jag framför datorn, vaknade efter 10 min och va helt väck. Tog iaf taxi upp till Linda och senare gick vi på en liten barrunda. Trangito, in och ut bara, Bambina, Nouba, Buddabar... Jag har ingen aning om vilken tid jag kom hem, men jag kände mig väldigt vuxen när jag sa jag måste gå hem för jag ska jobba i morgon.. Så ringer de när jag precis ska gå ut genom dörren och säger kom senare...

Ska se om jag hinner med att träffa Tjejerna som ska bo i Linda och zacarias lägenhet innan jag kilar till jobbet, funderar på om jag ska ta mig något att äta först..

Spanska Frissörer...

Jag:p

Ny färgad och nyklippt, skönt att se ut som folk igen!!

Spännande Att gå till en spansk frissör, när man inte kan prata så lätt och får hoppas på att man verkligen forstod vad det sa så de inte klipper av en håret. Färgningen var lättare att förstå. Aja tillsist blev det iaf bra och jag e nöjd, men har inte vant mig än.

Käkade på Mc Donalds igår med Linda, Mirella, Zacarias och Zacarias syster. Mc Feast hemma smakar mycket bättre än här.. Till och med Mc Fluryn e bättre hemma.

Gick och jobbade, e så leds på mitt jobb nu så jag kan DÖ!!!! Ska snart skriva på ett papper om att förlänga till i juni, men jag e faan inte sugen på det alltså!
Jag längtar tills jag får byta jobb och börja jobba på ett bättre sätt. Där alla är ett team och man jobbar för samma sak.

Gick ut med Gergö och tog en drink, det är vår ungerska servitör, Jag slutade som vanligt på salsa baren och dansade helt galet mycket med Walter. Faan va han e duktig på att lära mig dansa, och jag jobbar på att lära honom och Javi engelska. Walter e faktiskt väldigt duktig, men han har lite svårt med villken ordning man ska sätta orden, eftersom i spanskan är allt tvärtom.. Pratade väldigt mycket spanska och dansade väldigt mycket.

Pratade med Patrik idag, Hans föräldrar var med om en bilolycka förra helgen så han är i sverige nu, så jag har hand om hans lägenhet. Vattnar blommor och så. På måndag ska jag gå och betala hans hyra.

Jag e så glad att jag är tillbaka i tinas lägenhet så det finns inte! Har små plockat lite idag och jag älskar att det är så rent och organiserat här. Hos Ewa-Maria var det alltid rörigt överallt och jag visste lixom inte var jag kunde lägga allt så det skulle bli mer ordning. och ni som känner mig vet ju att jag inte är den som har mest ordning i världen, men tji fick ni, för nu är jag mer organiserad än förr och gillar faktiskt att ha ordning och reda.

på måndag kommer tina hem och jag behöver inte städa ngt för det e så rent och fint här. hehe:P

Ska snart gå till Linda och Zacarias lägenhet och kika hur de har fått till det med de nya möblerna från Ikea.

50 personas, una fiesta...

Japp, 50 personer, finnar, bokade kl 20.30, 4a rätter, inklusive granité.
Har bilder på förrätt och dessert, men varma hann jag tyvärr inte med.. Kommer upp någon dag kanske, annars så kommer de upp på facebook så småningom.. Och ja just de, min bilddagbok, som jag snart ska lägga upp länken till..

Flöt på skitbra i köket och vi hade varmrätten ute på 4,5 minuter, jaa vi tog tid.. 50 tallrikar på 4,5 minut, de e jävligt grymt gjort.

Innan målade jag med linda och mirella och vi åt lunch i min lägenhet. Hemma gjord sallad, precis så som man vill ha den. Supermumsigt och en go dressing, en sån kristin hittepå dressing som jag brukar göra..

Nu ska jag ut och ta en drink med mark, sen ska jag upp i morgon och gå och lämna in mina skor på omklackning, klippa mig :S nervös som faan över det... Sen ska jag hjälpa linda lite mer i lägenheten så de blir klara tills på söndag. Jobbar kl 17..

Igår hade jag sån hemlängtan, chattade med Veronica innan jag somnade, och hon skickade en länk på vinnaren till jon olsson, första gången jag kollade kunde jag inte se skidåkaren, kunde bara de Åres UNDERBARA natur och vilket fint väder de har.. Saknar snön.. Men jag vet många som skulle byta det mot att vara i solen som jag är, man är minsan aldrig nöjd, tråkigt nog..

lägger upp före och efterbilder på klippningen i morgon!! :P

stjärntecken?

Vet itne hur jag kom in på detta ikväll, men detta är iaf om mig som fisk..

Detta stjärntecken har kallats för de två fiskarna sedan äldsta tider. Neptunus, den föränderliga egenskapen och vattnets element kombineras här och ger som främsta och starkaste egenskap att vara anpassningsbar och känslig. För fisken är det inre känslolivet mer verkligt än den yttre världen som ibland ter sig hård för honom. Den känsliga naturen gör fisken mottaglig för andra, ibland till den grad att han verkar sakna egna åsikter. Han hjälper gärna andra, och detta är han väl lämpad för. Hans empatiska egenskaper gör honom ofta till en god vän eller älskare. Liksom tvillingarna är han något av en intelligent dubbelnatur.

Det finns ett djupt rotat behov att fly bort hos fisken. Både känslomässig och fysisk flykt är nära att tillgripa. Det har inte med feghet att göra utan är mer en undermedveten drift. Flykten kan ta sig uttryck i konst, inåtvändhet eller psykiska gåvor. Det finns en Neptunuskoppling till hav, drömmar och sömn.

Element: vatten Kvalitet: föränderlig Polaritet: negativ
Nyckelord: Neptunus, inspiration, lättpåverkan, medkänsla, humanism, sömn, flykt och elfenben.
Positiva karaktärsdrag: vänlig och receptiv.
Negativa karaktärsdrag: slarvig och hemlighetsfull.
Människokroppen: fötter och tår

Jag håller med om:
*att känslolivet är mer viktigt än den ytte världen
*hjälper mer än gärna andra
*inte för att vara ego men jag tror nog att jag är en god vän
*nog inte allt för pjåkig som flickvän, bara en som kan svara riktigt på det dock ;)
*Flyr alldeles för ofta in i mig själv
*psykiska gåvor, alldeles för bra på att dömma folk innan de öppnat käften..
*sömn, JAG ÄLSKAR MIN SÄNG!!
*Jag e nog rätt vänlig OCH slarvig..

Jag håller inte med om
*att sakna egna åsikter, är det någon som har egna åsikter så är det väl jag?
*fötter och tår.. blää hatar fötter över allt annat!!!

Detta är från första sidan jag hittade..

Dina bästa sidor


Du är fantasifull, känslig och lyhörd. Inga stämningar eller emotionella svängningar undgår dig och du har en väldigt bra inlevelseförmåga. Har någon problem så vill du hjälpa till, och du engagerar dig alla som är svaga och behövande. I regel är du en mycket stor djurvän. Dessutom har du en konstnärlig sida som inte bör ligga oanvänd. Bilder, musik, litteratur, teater...dina talanger är ansenliga och kan verkligen glädja dina medmänniskor. Fisken är en stor idealist och gör allt för att få den grå verkligheten att höja sig och bli något extraordinärt.

Dina sämsta sidor


Du flyr från verkligheten alldeles för ofta. Dagdrömmar, önsketänkande eller missbruk av mat, godis och/eller alkohol tillhör de medel du använder när tillvaron känns för torftig. Även i umgänget med människor kan du vara undflyende och direkt opålitlig. Du vill så väl men orkar inte leva upp till alla löften och åtaganden. Glömska är en annan av dina akilleshälar. Många gånger är du tankspridd och slarvig. För att inte tala om hur lättlurad du kan vara när du har bestämt dig för att tycka synd om någon. Risken är att du blir en martyr som andra utnyttjar.

Relationer


Du är en obotlig romantiker med rosafärgade glasögon som ofta hindrar dig från att se klart. När du träffar någon och blir förälskad så är dina förväntningar skyhöga, nu äntligen ska allt bli perfekt! Så blir du besviken efter ett tag, självförtroendet går ner i botten - tills du hittar nästa underbara person som ska ge dig allt...och så där håller det på. Med en VÄDUR blir du nästan säkert besviken, för ni har sällan så mycket gemensamt som du inbillar dig. OXEN är ett mycket bättre val för dig, faktiskt ett av de bästa du kan göra. Ni är båda sensuella och kan bli helt uppslukade av varandra. Dessutom kan du hantera Oxens svartsjuka. Även KRÄFTAN, SKORPIONEN och andra FISKAR fungerar det bra med. Dessa tecken förstår dina känslor bättre än någon annan, kan tolka alla signaler, och det finns både passion och romantik mellan er, precis som du vill ha det! Med en TVILLING är det mer kluvet. Ni dras till varandra, märker att ni inte förstår hur den andra fungerar och så blir det uppslitande separationer. För att inte tala om hur knepigt det blir med LEJONET. Ni tar fram varandras sämsta sidor och kan hamna i konstiga mönster där man tar på sig martyrroller och ger varandra skuldkänslor. JUNGFRUN kan vara antingen bra eller dålig för dig. Ni dras till varandra, ofta mot er vilja, men kanske krävs det lite för mycket ansträngning för att det hela ska hålla i längden. VÅGEN och du har inte så mycket att ge varandra, ni hamnar i otakt från början, och detsamma gäller med VATTUMANNEN. Det fattas något mellan er, antagligen på det känslomässiga planet, och det blir svårt att överbrygga. Både SKYTTEN och STENBOCKEN är fullt tänkbara partners för dig. Med Skytten blir det fest, glam och generösa presenter. Hos Stenbocken hittar du trygghet och lojalitet. Men Stenbocken ställer väldigt mycket krav på dig och det är du inte så glad över alla gånger. Förhållandet har dock ändå utsikter att bli väldigt bra.

Detta garvar jag mest åt, lite stämmer, mycket inte..
som att jag inte skulle passa ihop med ett lejon? Jag var tillsammans med ett lejon i 2,5 år, de bästa åren i mitt liv...
från lejonets sida:
med en FISK blir det ännu besvärligare, ni förblir gåtor för varandra. De tycker att du är egocentrisk, du tycker att de är världsfrånvända. Ni befrämjar definitivt inte varandras självförtroende!

Alltså.. Han är och jag hoppas att han kommer förbli min bästa vän, och vad jag vet så är vi inte gåtor för varann!


Jaa, jag e nog en ganska typisk fisk efter allt..
Nu ska jag bara kolla alla mina vänners horoskop och kolla om det stämmer med, Mooohaaahaaahaa

Natti natti

Målarmästare nästa?!

Jajjemen, idag har jag, Linda och Mirella målat. Inte på papper med pennor, På väggar med rollers!!:P

Zackarias och Linda har en lägenhet som de ska hyra ut, och den håller vi på att fräsha upp lite nu. Oturligt vis så var det ingen av oss som hade kamera med sig denna gången men vi hade vit prickiga ansikten och armar, men de gör inget!! 3 Hårt arbetande kvinnor tvättade av sig färgen så gott det gick sen gick vi till muffin och käkade lunch. Och dessert.. hehe:p

Sen fick jag kila till jobbet. Hade INGENTING att göra, så tråkigt!!
Så nu ska kristin käka sushi till kvällsfika och sova, få se om det hinns med mer måleri i morgon innan jobbet.

Bättre dag? Nä tror inte det!

Igår vaknade jag strax efter 9, sjukt överraskad av mig själv. Packade upp lite prylar och gick och handlade mat.
Powerwalkade med Mirella, hem åt lunch, duschade, gick till kinesiska mataffären och köpte allt till sushin.
Bokade klipp tid.. :S NERVÖS!!!
Mirella kom över och vi gick och handlade det sista till sushin.
Vi kokade ris, hackade saker, rullade rullar, Och så kom Linda!
Vi satte oss till bords med miso soppa som förrätt. Sushi till varmrätt och mirella överraskade med chokladfondu till dessert. Mätta efter suchi för 5 pers och gott vin satt vi och snackade skit och hade trevligt!!
Detta är något som vi defenitivt måste göra om!!


Nu ska jag gå oh hjälpa Linda att måla hennes och Zackarias lägenhet, börjar jobba kl 16.

Tack tjejer för en underbart trevlig kväll igår!!:P

Hemgjord Sushi?

Tjejer:P
Linda. Jag, Mirella

Jag, Mirella o Linda
Jag, Mirella, Linda

Mirella
Mirella

mol
Mirella och Linda

mirella linda
Mirella och Linda


Här är gänget som ska göra Sushi ikväll!!!  Tror att det kommer gå sjukt bra! Vad tror ni tjejer?

mer aktiv än någonsin!!!

nu, kan jag nästan lova, att jag kommer skriva oftare!!:P Nu har jag internet i lägenheten igen!!!!!

Gick och mötte linda och mirella en snabbis innan jobbet, vi gick till den kinesiska mataffären och handlade till garum, sen gick vi till el piavo och delade på en tårtbit, klasica kan den ha hetat.. :P mumsigt!!:P
gick till jobbet, jobbade kvällen med marcel, gick bra.. Ledig i morgon, ska gå och köpa fisk innan jag och mirella går ut och går för jag måste frysa den innan vi kan göra sushi imorgon!!! Kommer bli så himla kul och se hur det går!! Tog med mina knivar hem idag så vi har bra grejer att jobba med!
Kommer ta mycket bilder och förhoppningsvis kommer jag kunna lägga upp mer bilder nu när jag han internet igen!!:P

Bah, ska packa upp lite nu och bädda sängen, sen sova!!!! Känner mig så hemma och denna känslan kan inget ta ifrån mig än på ett tag, bara när jag kommer hem till sverige igen, då kommer denna känslan vara som bortblåst!!!

och ja, jag har hemlängtan... MAMMA, kom ner nu!!!

Ny flyttad, igen!!:P

Japp, nu är jag tillbaka till Tinas lägenhet, kände mig hemma redan när jag öppnade dörren!! SKÖNT!!
Måste bara packa upp allt, men de gör jag senare..

Är på paus nu, men jag måste handla en massa grejer till jobbet, bah..

Helgen har varit lite si å så.. Trevligt uteliv, men jobbet vete faan..
Lördagen, jeannine säger åt mig att betala för kött som jag tydligen har förstört.. MEN sen NÄR är det mitt ansvar att se till allt kött? JAG JOBBAR PÅ KALLA SIDAN.. Komigen nu!
När jeannine hade gått hem fick jag in ett bord på 4 pers. Inga problem, men var kvar till kl 01.30... :S
söndagen försov jag mig.. HUR FAAN KAN MAN FÖRSOVA SIG NÄR MAN BÖRJAR KL 14?! Ja, de undrar jag med.. slutade 00.30...

Japp, ska kila och köpa allt skit från kinesiska mataffären nu..

Funderar på helgjord sushi i morgon, Linda och Mirella, Vill ni komma och prova göra sushi med mig och dricka lite mumsigt vin?! :P

Manchester-Roma

Igar var jag ledig, villket bettyde la cañada som vanligt:P
handlade inte alls mycket saker denna gangen.

Linda, Mirella och jag kakade lunch, och den caesar salladen som de at ar vad jag skulle kalla en kyckling och bacon sallad med vinegrette. Min lassagne va en miccro lassagne sa den va ok, men inte som hemma gjort sa klart.. Sa efter maten pratade vi om mat ett tag, sen tog Linda och Mirella och delade en dessert, jag smakade bara lite, men den va super god! :P

Hem till Linda och jag fick lana hennes hemtelefon sa jag kunde ringa till jonas.
Pratade aven med mamma, Pappa, Isa och Niklas.

Niklas och Nathalie kommer ner och halsar pa mig den 14 maj!!!!! :P Det kommer bli sjukt kul! Hoppas bara att vadret ar battre och att jag kan fa vara ledig iaf 2 av dagarna de ar har nere!! Ska kolla upp tiderna nar de kommer ner sa jag kan losa det redan nu!!

Jag och Frankie gick till Taveln och kollade pa fotboll och kakade pizza. Sjukt trakig match att kolla pa, men trevligt sallskap. Linda och Mirella kom oxa in en svang. Putte kom ocksa. Efter att Tjejerna och Frankie gatt hem stannade jag pa taveln och snackade lite med putte.

Pa mandag ska jag flytta in till tina igen, det kommer bli UNDERBART!!!!

Jobbar fran 16 idag, ser inte fram emot det sa mycket i detta vadret, nu borjar jag dansa sol dans sa solen kan komma fram nagon gang!!

Paradiset, men vad hände?

BAH!!!! e trött på att bli blöt när man går utanför dörren nu!!!

Igår va det en lugn lunch, men vi hade mycket att göra på kvällen.

Gick ut med Jackie efter jobbet, vi gick till Libary Bar i hamnen, jag hade inte varit där innan men det var en trevlig bar. Det är 2 amerikaner som äget stället och de hade sån amerikansk brusande röst som inte går att förklara. Men det låter coolt! :P

Jd som de ska vara
Jack Daniel´s, så som det ska vara!! :P

Kom hem och lagade mat, gick och lade mig..

Vaknar, och det pissar ner.... BAH!! BULLSHIT! nu vill jag ha sol igen!!!

I morgon är jag ledig!! skönt, men det e inte så kul om det ska regna..

Pratade med Eddie igår! Skönt att höra hans röst igen!!

Ikväll ska jag ringa till jonas :D

Sitter på cafet och kollar på regnet, dricker te och äter en croissant :P Med jordgubbsmarmelad!! :P

Regn och storm varningar...

Denna veckan ska det storma här i Marbella, vi börjar måndagen med regn..

Är på paus just nu, ska tillbaka kl 19 igen..

Igår var det en lång dag på jobbet, var inte allt för mycket att göra och tiden gick sjukt långsamt..
Pratade med Gunilla när jag försökta få tag på jonas, men han var inte hemma så jag pratade med henne ett tag. Skönt att prata med folk hemma..
Efter jag slutat gick jag upp till locotoriumet där jag brukar ladda mobilen och ringde till jonas, vi pratade i 45 min och det var sjukt härligt att höra hans röst igen!!

Pratade även med Jasper igår och berättade om att jag blir kvar här nere.
nu ska putte prata med honom sen e allt klart, ett år till i marbella.

Fick en kommentar av nathalie!! Hon och niklas kanske kommer ner över en helg, vore skit coolt om de kom!!!:P
måste bara se till att få vara ledig då!!:P

Jag har fixat en bilddagbok nu där jag lägger upp alla bilder, från dag ett håller jag på att lägga upp! ALLA BILDER!!:P Så jag länkar den sidan snart, vill bara att ni ska få mer att kolla på först!!:P
Bilder på facebook är oxå upplagt..

Piss väder är vad det är, kallt och blött!! Vill att solen ska komma tillbaka så jag kan ligga på stranden igen!!

Fick mail av stephen idag, blev jätte glad! Vi ska börja skriva till varann på spanska, eller jag på spanska och han på svenska!!:P haha ska bli kul att se hur en engelskman klarar av att skriva på svenska!:P

nu ska jag ta mig ngt att äta!:P

Party med Linda och Mirella

Ja, igar jobbade jag, skit kul hade jag och jeannine! Fick aven lon sa det fick bli taxi hem, springer inte runt i marbella med sa mycket pengar lost i fickan.
Hem, svira om och mota Linda, Zacke, zackes svenska kompis, Mirella och co pa noba (eller hur det nu stavas)
Tog taxi hem till Linda och Zackarias och tog massa kort och snackade skit! Bilder kommer upp nar jag orkar slapa runt min laptop overallt dar det finns internet.

Jag och Mirella delade taxi ner till cafeteria marbella, sen gick jag till salsabaren och dansade med Walter och Javi. Kande att det var dax att kila hem, sa jag begav min hem till min skona sang! vaknar av ett telefonsamtal fran marcel som vill att jag ska komma in senare, JAG BLIR GALEN! har precis jobbat in mina minustimmar, och nu ska det bi minus igen?! Aja, Nu ska jag snart traffa Mirella och se vad som hander, linda slutar oxa jobba snart, sa kanske det blir en smothie i solskenet?!

Salsa ikvall?! JAJJEMEN!!!

Salsa och poker..

I gar jobbade jag med marcel fran kl 15, sjukt lugn lunch, men pa kvallen var det mycket att gora men vi jobbade bra och marcel blir inte arg pa mig langre, tack gode gud!!

Pa kvallen ringde anna, lilla gumman va sjuk och hade dansat salsa hemma hela dagen, jag sjalv gick ner till salsa baren och dansade lite salsa och snackade med Walterson och Eddison, kvallen slutade med att de spelade poker och jag var dealer.

Vaknade kl 9 av min javla hosta, nu ar jag leds pa den, sen somnade jag om och kunde inte ta mig ur sangen, min kropp ar for matt.. ikvall ska jag raka vagen hem och lagga mig sa jag kan ga ner pa stranden i morgon om solen skiner!

pa lordag ska jag till salsa baren, men de blir ingen sen kvall, hoppas jag!

Sa hejda till stephen igar, hjalpte honom att packa det sista, var sjukt trakigt att han maste aka, men forhoppningsvis kommer han tillbaka om ett halvar.

Na, nu ska jag forsoka fa tag i linda och kolla om hon vill ta en smothie i solen med mig innan jag borjar jobba..

En vecka med Anna!!

Fyy faaaaan villken rolig vecka jag har haft med anna!! Villken toppen tjej hon är alltså!! Vi var ute 6 dagar i rad, förlåt mamma, och har haft sååå sjukt kul!!

Måndag, ut i gamla stan på diverse olika ställen, slutade på vip´s och kom hem kl 6...
Tisdag, Sliten, men i topp form, gick till taveln och tog ett par öl, Anna var trött så det blev en kort kväll..
Onsdag, Ledig, La Cañada med Anna och stephen, Sen gick jag och anna ut och åt middag, paella, min första i spanien.. Sen åkte jag upp på stationen och sa hej då till damion, Gick till taveln, fick med mig stephen och en irländare till locos, där anna väntade, gick i höglackat genom hela marbella, hade skavsår som ett djur dagen efter.. :S
Torsdag: Första kvällen i salsa baren, Lärde mig dansa salsa av Eddison och Walterson, Internskämt ;) och även marengie (vet ej om det stavas så)kom hem SENT
Fredag: Salsa baren, Dansade med okända och lärde känna javi. Sjukt gullig kille! :P från venitsuela (eller hur det stavas) Kom hem SENT....
Lördag: Salsabaren med Anna, IGEN.. Hehe.. Dansade en massa salsa och massa andra latinska danser som jag håller på å lär mig.. Kom hem SENT!!
Söndag: Kristin kommer hem, lägger sig i sängen och DÖR. Behövligt
Måndag: Annas sista kväll, Jag hon och Ewa-Maria äter spagetti och köttfärssås och dricker vin och snackar skit!
Tisdag: Kliver upp tidigt, äter frukost med anna, Åker med henne upp till stationen och säger hej då.. Faan va jag kommer sakna den tjejen.. Möter upp Linda på stranden, Stephen och clarie kommer ner och vi ligger där ett tag, Linda går hem vid 14 och jag har precis kommit där ifrån.. Skulle ha börjat 15 i dag, men jeannine ringde och sa kom kl 18.. En dag som denna tackar man inte NEJ till det!!!
Stephens sista kväll i morgon, Så det blir utgång då.. Ikväll får vi se, behöver lite sömn nu efter en väldigt underhållande vecka.. Ledig i morgon!!!! Tack gode gud!! Jag och linda ska befinna oss på stranden hela dagen! med spanska boken i hösta hugg!!:p Vill komma igång mer med min spanska nu, vill kunna snacka med Javi eftersom han bara pratar spanska och dessutom de andra i salsabaren, eftersom de flesta enbart pratar spanska, dock väldigt bra tillfälle att lära sig..

a JagAnnaJag och Anna

Kommer sakna dig mitt hjärta!!!

Fler bilder kommer, Måste till jobbet nu!

RSS 2.0