Blogg torka...

Aj.. de va minsan ett tag sedan jag uppdaterade här...
har inte ens varit inne på internet på ett bra tag då jag varit för upptagen med att vara lat och umgås med min vänner...

den 1a flyttar jag till isabells lägenhet, ska bli sjukt kul.

Kommer ha eventuellt semester i slutet på februari, men då kommer jag åka till amsterdam och hälsa på mark som flyttar den 3/2.

Jonas mormor och morfar är här nere nu och vi ska träffas i slutet på veckan. Ska bli mysigt att träffa dem igen!

Som sagt, blogg torka, vet inte ens vad jag ska skriva, uppdaterar senare..

Snart dax att kika på en lägenhet...

Snart ska jag ringa Isabell och gå och kika på rummet som hon vill hyra ut till mig:) vore kul att bo med en tjej i min ålder och med 250 euro minre i hyra varje månad.. vi får se vad tina säger, men nu är det faan dax att flytta..

Igår var jag världens tröttaste tjej.. efter jobbet tog jag en taxi upp till linda och kollade på bäck med henne och lotta, sen åkte jag hem och kikade på tysk mtv och kollade på criss angel, hur den jäveln gör vill jag faan veta, han e sjuuk i huvudet...

Sov alldeles för länge idag som vanligt, har pratat med mamma och jonas.. :) Mamma har skickat PAKET till mig, undrar när det kommer!!! :) Min favo tröja som jag glömde hemma ligger i det paketet och i denna kylan så MÅSTE jag ha den. :)

Den 17onde kommer Jonas mormor och morfar ner, den ska bli kul att träffa dem igen! :) Och de kommer ha med DUNTUSSAR till mina kalla fötter.. :) Jonas skulle skicka med Messmör och lite andra grejer med.. :)

Nää, nu ska jag göra mig klar för att kika på lägenhet,.. SPÄNNANDE!!! :)

Ett år i spanien, igår

http://kristinimarbella.blogg.se/2008/january/framme.html
Igår var dagen jag kom ner till spanien för ett år sedan. Hade fullt upp att fira så jag hade inte riktigt tid att skriva något, men så här såg det ut för ett år sedan på min blogg när jag precis hade kommit ner...
ska göra en grundlägande utvärdering och se om min syn har ändrats, Hmmm.. :)

nää nu ska jag lägga upp lite gamla bilder och fixa lite.. :)

jo då, jag lever efter nyår.. :)

Har bara inte haft ork att ta med mig datorn till cafet och jag har inte haft någon ork till något..
Iaf, Nyårs afton, Jobbade från kl 10.00 på morgonen, gick hem kl 17.30 för att byta om och duscha, gick tillbaka till jobbet kl 19.00 och slutade igen kl 02.30. Gick till Townhouse och träffade mark, jelle, jenny, angel och lite mer folk. gick sedan vidare till hamnen och mötte upp regina och vi var i salsan, sen bytte vi till junachito, kl 8.00 gick vi tillbaka till salsan och jag kom hem kl 10.30...
24 timmar utan sömn är inte min grej har jag märkt.. sov sedan till kl 20.00 på kvällen. Klev upp, gick och köpte mig lite mat. Gick sedan till mark och kollade på film.
2:a var jag svin trött och klev upp alldeles för sent. Gick till jobbet och när jag slutade gick jag hem till mark och kollade på film.

Mark berättade för mig här om dagen att han ska flytta till amsterdam, så jag är lite deppig nu. Han är min bästa vän här nere.. Men det är klart att jag peppar honom att åka om det är det han vill. men det kommer bli sjukt tråkigt för mig här utan honom.

Nää nu ska jag ringa ken innan jag och jenny kilar och äter lunch.

RSS 2.0