Ledig dag!

Idag ar jag ledig, skooont, ska nog upp pa la cañada snart... vill shoppa lite, hade velat bowla, men ingen kan folja med.. :/ Torrbollar!!! :/
dock jaaavligt trakigt att shoppa sjalv, men vad ska man gora nar alla jobbar?? Dalig dag att vara ledig pa..

Kakade lunch med linda, sjukt mysigt, alltidlika kul att snacka med henne, aven om han bara hade en timmes lunch..
vi hann anda med en MASSA snack sa de va skont att fa ur sig lite saker..

naa, nu ska jag nog masa mig upp och shoppa lite..

Helgen är över...

Jaha, då var helgen över... känns jätte konstigt, gick så fort denna helgen med..
nästa helg har jag iaf bestämmt med Eddison att vi ska dansa salsa! ska bli sjukt kul.. Vill som inte komma upp till eclipce helt själv, den baren är lite annorlunda min andra salsa bar, där jag kännde alla och kunde gå själv, och kände mig trygg. Men de e inte samma sak med en större bar, Walter kan inte komma på andra sidan baren och dansa eller snacka... visst känner jag folk där uppe med, men det e fortfarande inte samma sak..

Helgen var rätt ok, var ute med mark och jelle. Var trevligt, satt i amarillo bar till kl 5.00 i fredags, satt där inne och väntade på att regnet skulle av ta, Fyy faan vad det har regnat i helgen!!  I löedags satt jag på Townhouse med killarna och hade sjukt trevligt.

Igår gick jag raka vägen hem, var så trött...
sitter och skypar med Linda nu!! Älskar skype alltså!! dessutom har jag pratat med Linda två dagar i rad!! haha!! :P

Nää nu ska jag fortsätta snacka med Linda

Snart ska jag jobba

snart ska jag kila till jobbet, sitter och skypar med linda, älskar skype, de e grymt ju!!!

Igår var jag ute ute med Mark och drack några glas, hade sjukt trevligt inne på taveln, Träffade walter efter och fick musiken, ÄNTLIGEN!!! så nu hoppar jag runt med salsa musik i öronen!!

Torsdag, en bra dag?

Aja, idag är det torsdag....

igår var jag och käkade lunch med Day och Linda. Vi hade det sjukt trevligt, bara det att jag fick så ont i magen efter.. hade ont i magen hela kvällen och hela natten...

Har nu varit på Yoga, sjukt skönt. de e så coolt att se skillnaden bara på 4a gånger hur mycket smidigare jag har blivit! Helt otroligt!!

Jag var ju ledig i tisdags, gick ut på middag med en kompis, hade sjukt trevligt. Bara det att ALLA tror att vi var på Date.... Aja, njaaaaaa, men nää, de va ju inte så, men men... De får väl tro vad de vill... Men detta är iaf en Kille från Hålland, Han heter Jelle och är 24 år. sjukt trevlig och vi har sjukt kul ihop.. MEN bara kompisar!!

Aja.. ska kila


23/9, 2007...

Jonas, Vill bara att du ska veta att jag tanker pa dig,
och jag hoppas att du har det bra dar du nu an ar.
Du har varit ifran oss i 1 ar nu, och det ar helt konstigt,
ett ar har gatt sa otroligt fort.
Alla mina tankar idag ar med dig och hos din familj.
Du ar saknad ska du veta, Valdigt saknad!
Tanker pa dig varje dag, och vill inte forsta att du ar borta.

Vila i frid min van!!

 













Vanner! Tanker pa er idag! onskar att jag kunde vara hemma hos er.
Ni ar alltid i mina tankar, och det vet ni!!

tisdag, och en dag som modell!

I går var jag ledig, heeelt behövligt! Började dagen med att vänta på elektikern som skulle komma och fixa vårt varmvatten. Men han kom aldrig. Så Jenny fick ringa honom och vi bestämde att han skulle komma idag i stället. Så jag gick till nagelbaren som ligger precis utanför min dörr och fick manikyr och Pedikyr. Huuur skönt som hellst. Tjejen som fixade allt heter Yely och kom i från venezuela. Vi små pratade jätte mycket och hade trevligt. en ny vän helt enkelt.
Sen packade jag ner alla kläder jag äger och alla mina skor, mitt smink och alla hår saker.. Tog mitt pick och pack och gick till Jonny för att få bli modell för en dag. Med tre olika kläningar, tre olika frisyrer, 378 bilder senare så blev ett av resultaten så här.

Fin Kristin

det kommer komma fler bilder, men eftersom jag inte är ett data proffs så jag vet inte hur man öppnar nef filer i windows, (så jonas om du läser detta kanske du kan hjälpa mig med det?)

mötte honom 15.00 var färdig kl 19.40, kl 20.00 skulle jag möta Jenny för att åka upp på la cañada för att bowla, japp, tisdags underhållningen är Bowling! VARJE tisdag!! :) Jenny vann så klart, men jag hade kul och det var huvudsaken! :p men jag vann iaf Air Hokeyn!! :P
Köpte en extern hårddisk så jag ska kunna lagra mina bilder så de inte försvinner ifrån mig igen!! och dessutom ett USB minne så jag kan få bilderna av Jonny bland annat och musik från Walter.

gick ut med mark och jonny för en drink.

I morse ringde den kära elektrikern kl 9 och väckte mig. vi hade bestämmt att han skulle komma kl 10.30.
Tro det eller ej, men detta händer ALDRIG i spanien, men han var 10 min TIDIG!!!! heeelt jävla otroligt! så nu kan jag dusha varmt igen!! ÄNTLIGEN!

Idag e det lite kyligt här i marbella, har långbraller och t-shirt idag. Ska lata mig heeela dagen och sen gå och jobba.

Mandag

idag ar det mandag, men det kanns som jag vet inte, en annan dag...
Har varit pa banken idag, fixat min pafyllning till telefonen som inte gick igenom igar, gick pa stranden nagon timme med mark. Kakat lunch.. och klockan ar bara 3...
Ska snart kila och handla lite till jobbet, men forst maste jag ringa lite samtal... Eller jenny ska fa hjalpa mig att ringa lite samtal, Ska fixa varat varmvatten, sen ska jag aven ringa min spanska larare och bestamma tider med henne! :)
Ska bli sa kul att fa till spanskan nu alltsa!

I morgon sa ar jag ledig! ska bli skont som fanken!!

Tankte pa det idag nar jag var pa stranden, Jag har det egentligen javligt bra dar jag bor. Folk aker hit pa semester for att det ar ett sa fint stalle, ligger pa stranden, badar i havet...
Jag bor har, i paradiset.. Jag har stranden varje dag, solen varje dag, vattnet varje dag... Men varfor uppskattar man inte det sa som man borde? Det kravs att lagga sig pa stranden och inse att detta ar mitt liv. jag bor i ett semester paradis, jag ar pa semester varje dag... Idag kan ingen ta ifran mig denna kanslan av att vekligen trivas pa ett stalle.

Tack till putte som igar fick mig att borja tanka pa var jag egentligen gor har.. Han fragade mig igar om jag inte trivdes i spanien, eller i marbella, eller pa la paloma... men de va en san fraga jag behovde for att borja uppskatta allt igen. Ska ge honom en stor kram sen!

Jag menar, jag har underbara vanner har som staller upp i vatt och tort, jag har en fin lagenhet, ett super bra jobb som inte alls gar att klaga pa... Jag maste sluta vara den tjejen som aldrig blir nojd. Just nu ar jag bara tacksam till Jasper att han sag till att jag fick aka ner till spanien och jobba, att jag fick vara pa garum, aven om det var tufft mesta tiden, att putte fragade om jag ville jobba med honom...

Jaa, idag har jag en bra dag!!

Sondag..

Igar var jag ledsen hela dagen.. gick hem efter jobbet, bytte om och gick till eclipce for att mota upp luis och ganget. Sjukt skoj, det var ett live band som spelade tranquila musik. Sjukt harligt.. Gick dar ifran runt 4 tiden... har sovit jatte oroligt inatt.. Vaknade 5011 ggr och vred och vande pa mig.. Nu pa morgonen upptackte jag att jag fatt en MASSA myggbett. och de ar inte fa.... och STORA!!! Buuhu... Kliar gor de javlarna oxa!

Naa nu ar det dax att stada lagenheten igen.. pjuh, gor faan inget annat... :/

Anna, Kom tillbaka!!

Idag kl 6.00 åkte jag och anna upp till buss stationen, för att anna skulle åka hem.... :/
Hej då med tårar, och fy faan vad jag saknar henne redan!!!

Vi har haft så sjukt roligt, garvat så magen värker, bögen, hela solkusten på två timmar. Salsa, Tequila, jagad av ryssar... Jag kan hålla på i en hel evighet. Så mycket vi har hunnit med, så kul vi har haft!!!!
Anna, mitt älskade hjärta, Marbella är inte samma sak nar du inte är här!!!

Jag ska börja plugga spanska, och det känns huuur bra som hellst!! Ska bli så kul att börja prata på riktigt så jag kan koomunisera bättre med mina kompisar.

Nu ska jag snart kila till jobbet... Är inte alls på super humör i dag dock.. Vill ha min älskade Anna här!!!!

Faan vad jag vill hem nu!!!!
Saknar dig!!

Ja, jag lever!!!

Hej allihopa!
jag lever och jag mår bra!! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har fullt upp med Jobb, hänga med anna (L) och komma hem kl 7 på mårnarna...
Magen lever sitt eget lilla liv, men jag mår bra nu och är inte sjuk länge!
Idag är jag ledig, första dagen på 16 dagar, och det är skönt!!!

i morgon kommer jag få en ny kassaapparat, de ska bli härligt med riktiga grejer!

Jag var på ikea i tisdags, det var roligt, som att vara i sverige! jag köpte sill och knäckebröd! :)

Anna är här, och vi har så sjukt kul så det är galet! har träningsverk i magen av allt skratt!!
Vi är ute till 7 på mårnarna och dricker tequila!! :p

Anna och Jag   jag och diego  
Jag. anna och Katta i salsan, Jag och diego dansar, jag och Luis

hemma i norrland vid rista fallet 


Jag hemma i norrland, ute med Porsche, Fotograf Jonas

RSS 2.0