Har hander det inte mycket..

Har i Marbella hander det inte sa mycket...
Just nu ar anna, en svensk tjej som jobbade pa internetcafet i 3 manader i hostas har och halsar pa, vi har varit ute nu 3 kvallar pa raken, och jag borjar kanna mig ratt sliten.. Men de e en sjukt trevlig tjej!!:P

Igar kopte jag antligen min yoga matta, sa nu kan jag borja med min yoga och pilates!! Behovs..

Ska forbereda er pa en sak nu, JAG har fatt ett jobberbjudande, som jag knappast kan taka nej till, men jag har inte bestamt mig an, men jag kanske kommer stanna har i ett ar till, sjalvklart kommer jag hem som jag sagt, men kanske bara i tva veckor..
Jag har inte tackat ja an, men jag har inte sagt nej heller, sa bara for att forbereda er...

Kopte ett par nya skor igar med pa la cañada, 9,99.. Linda, de e skitsnygga!!!:P ;)

kommer sa smaning om lagga upp lite bilder pa allt som hander...

Damion akte hem till frankrike igar, trakigt som faan.. Jag och Jeannine har haft sa kul med honom nar vi jobbat..

Nu ska jag till apoteket och kopa skavsarsplaster och kila till jobbet, trott och sliten som jag ar...

Ledig dag och var faan tog solen vägen?

Börjar som jag brukar där jag avslutade..

Gick till jobbet, jobbade lunchen med Jeannine, vi hade ca 80 varmrätter ut, och då räknade vi inte tapas, När det lugnade ner sig så fick jag en present av Jeannine, en jätte fin drömfångare. Alla på jobbet var jätte snälla och grattade och kramades och jag fick ett födelsedags kort där alla hade skrivit något, så jag har på maroccanska, kinesiska, finska, tyska och engelska..  på kvällen var det också mycket att göra, så jag kom ifrån jobbet kl 23.30..

Gick med Damion till Taveln och Pam bjöd mig på cava. Sen gick jag hem och sov.


Måndag have vi 51 bokade till sant patrics day, så vi hade det vi gjorde med bokningen och alla alacarte gästerna.

Hade brake men gjorde inget speciellt. Tillbaka och jobbade kväll, och gick sen upp till taveln och drack en guinnes eftersom det var st patrics day.


Tisdag jobbade jag splittpass, så först lunchen med jeannine och sen gick jag och linda och åt lunch i hamnen.
Sen gick vi ut och fixade lite saker innan linda åkte hem till sverige( som hon gjorde idag buuuhuuu).
Gick till alla kinaaffärer och letade efter ett hänglås till lindas resväska. Sen gick jag tillbaka till jobbet och jobbade kvällen... 

Kom hem till lägenheten och Tomas, Ewa-Marias pojkvänn hade kommit.. Han har varit här i minre än ett dygn och jag är redan sjuktligt irriterad på honom. Har aldrig träffat en större besservisser någon gång!!! Och han ska vara här i 2 veckor... Kristin kommer bli galen!!!

Pratade nyss med Sharon, faan vad jag saknar den tjejen!


20 ar i dag!!

Grattis pa fodelsedagen kristin!!!
igar var jag och jenny ute och firade min fodelsedag lite. Vi hade en as trevlig kvall och avslutade den med kebab.
Sjukt trevligt.

Systeryster den stora ringde kl 09.40 och vakte mig. Pratade med henne och Jon.  Mamma ringde sa jag pratade med henne och pappa.
Frukost pa sangen av ewa-maria, men vi flyttade ut pa ballkongen i stallet och satt i solen.
Moster Monica ringde...

Sa nu ska jag snart ga till jobbet och jobba.. Jag har skit ont i ryggen idag, inte sa kul..
fa se vad denna dagen bringer...
20 ar, vuxen.... Kanns skont och jag ar ganska saker pa att jag ar den anda av mina narmaste som inte kommer ga pa systemet samma dag som jag fyller ar. Na, jag kommer minsan vanta 3 manader, men jag lider inte av det:P

forfragan om mitt spanska nr, Vanner har kommer det igen.
0034608448197

En dag kvar som tonåring.. :S

jaha, så var det den 15/3...
En dag kvar som tonåring... Sen blir jag 20..
Önskar så att jag var hemma i dag och i morgon så jag kunde få fira med mina nära och kära, men som jag har sagt förut, VI tar igen de när jag kommer hem!!! :P

Klev upp kl 09.30 och gick ut och powerwalkade, sjukt skönt. Var ute i mer än en timme, sen åt jag lite och fixade hemma, skrev handlings lista och lite så.. Nu sitter jag på cafet och kikar efter olika smaker på cheescake, eftersom det är mitt ansvar på Garum och olika äpplekakor..

Vi har en fransman som är och jobbar hos oss i 2 veckor. Damion. Sjukt trevlig och allt, ser förbannat bra ut.
Dessutom gillar han alla sporter som jag gillar så vi har mycket att prata om.. Dessutom när fransmän pratar engelska så låter det så himla mysigt!! Han kommer hjälpa mig hitta jobb i frankrike om jag vill. MEN innan nästa gång jag åker till ett nytt land så ska jag kunna mer av språket innan jag åker ner än jag gjorde denna gången.. Visst kommer man långt på att beställa öl, men de e mycket roligare att använda sig av språket i det landet man är i. Ett annat plus här nere är att min engelska är nu ännu bättre än den någonsin har varit.

Känner mig på fruktansvärt bra humör idag, tror att det är tavk vare powerwalken...
nää nu ska jag göra lite nytta innan jag går till jobbet.

Lyktstolpe och stangd restaurang!

Igar var kristin ledig!! :P
Hon och Linda var ute och kollade pa skor hela dagen, sko galna kristin kopte inga, inte linda heller, men dar emot kopte jag lite smycken och en ny fundation.
Vi at jatte god lunch i solen nere i hamnen och vi satt lite i solen. i hade som vanligt en helt underbart trevlig dag, man kan inte ha annat med Linda!!:p
Sen gick jag hem och gjorde mig i ordning for middag med stephen och pratade med mamma.

Stephen kom och hamtade mig kl 19.30, vi skulle ga och ta oss ngt att dricka innan vi at, och stephen gick in i en lyktstolpe... Trodde att sant bara hande i filmer.. Jag forsokte varna honom, men det var forsent..
Sen efter drinken tog vi en taxi och skulle aka till restaurangen som vi skulle ata pa. Sa var den stangd... Kvallen borjade alltsa inte alls bra, men vi akte tillbaka till marbella och gick till ett sushi stalle och at jatte god sushi.
Sen gick vi pa diverse barer i gamla stan och jag var hemma kl 05.30.
Skrattade mycket hela kvallen och hade sjukt trevligt.

Vaknade idag kl 12.00 och pratade med sharon, drog mig till kl 13, tog en dusch och snart ska jag ga och ata lunch med jenny.  borjar jobba kl 16..

Idag fyller jeaninne ar, och hon ska fa en mp3 spelare laddad med en massa bra musik av mig!!:P maste dock sla in den i folie eftersom jag inte har ngt inslagspapper.. men de e val skitesamma!!!:P

Om 3 dagar fyller jag ar... WEEEI! Onskar att jag va hemma och fick fira min fodelsedag med mina vanner, men vi tar igen det i sommar vanner!! kommer ordna ett party i efterskott!! OKEJ?!

oj oj oj!!

Det har inte hänt så mycket sen sist.. Suttit i solen, druckit lite öl, käkat tapas med linda, haft spanska lektioner..
börjar förstå hur man böjer verben bättre, eftersom man böjer verben i spanskan efter vem man pratar om och inte som man gör i svenskan så är det ganska krongligt.. så finns det -ar, -er, och -ir verb.. de är de regelbundna, och de oregelbundna.. + 3,2,1 verben... KRÅNGLIGT!!!!!!! Men Stephen säger att när jag förstått verben så kommer jag våga prata mer.. men jag måste självplugga lite ord oxå..:P

Börjat strula på jobbet igen, men jag har pratat med timo och marcel om problemet så nu hoppas jag att det händer något så det bli bättre...
halvtid nu, tiden har gått så fort här nere och det kommer gå lika fort så kommer jag hem igen!!:P

Jaa, jag har hemlängtan, Mamma längtan....

Snart fyller kristin 20.. :p
Ska tjuvfira lite imorgon och gå ut och äta middag med stephen.
Vet inte var och vad som händer efter.. Får inte veta, det är en överraskning.. Frågade vad det var för ett ställe, så jag vet vad jag ska ha på mig, får svaret, " a restaurant! Don´t dress up too smart though cos i´ll feel uncomfortable!" Vad har man på sig då?!!?!
Jag hade planerat min nyårs klänning som jag inte fick använda på nyårsafton, men den är "too smart" så vad blir det då?!   HJÄLP!!!
Jag och linda ska iofs kanske ut och shoppa i morgon, kanske hittar något som inte är "too smart"..
Killar ska då alltid vara så tjorviga..


på lördag tror jag att jag och linda ska fira lite oxå, kanske jenny ville hänga på! :p Bara det att jag jobbar söndag, och jag kan inte bli så full på lördagen då eftersom söndagar är den dagen vi har mest att göra på...
äh, de löser sig!!

5 dagar kvar som tonåring, lika bra att sticka ut och leva rövare de sista 5 dagarna, eftersom när man är 20 så får man inte göra små bus längre:p

ledig dag och en ny van

Igar var jag ledig. Jag gick upp och tog med mig datorn for att ga till cafet, val dar fragar en tjej mig om jag pratar spanska, lite svarar jag och da borjar hon prata engelska med mig. Hon fragar om vagen till kott och fisk marknaden, Jag forklarade vagen och vi borjade sma prata lite..
Sen slutade det med att jag foljde med henne pa marknaden, vi akt med hennes bil till la cañada och runt mellan marbella och puerto banus. Vi hade en sjukt trevlig dag och det kandes som om vi redan kande varann fran forut..
Tjejen heter Carolina, kommer ifran portugal och ar 22 ar. hon ar har med sin pojkvann som pluggar och vill bli kock. Henne kommer jag ha sjukt kul med..
Gick till cafet och motte upp jenny, foljde med henne till en affar och sen gick vi och shoppade lite i gamla stan.
Jag kopte sushi till middag, som jag inte blev speciellt matt pa, for alldeles for mycket pengar.. Jag menar for 130 kr hemma far man lite mer an 6 bitar... Sen gick jag upp pa taveln och kollade pa fotboll med putte i ca 30 min, sen ringe linda och vi gick pa pintox och kakade tappas, sjukt gott och det ar alltid lika trevligt att umgas med henne!
Sen gick jag och Daniel, en argentinsk kompis ut i gamla stan och drack ol, jag var hemma kl 2..
nu ska jag fika och snacka skit med jenny, sen ska jag ga till jobbet..
Solen bara stralar och jag angrar starkt att jag itne gick ner pa stranden i morse... men i morgon kanske jag och carolina ska ga till stranden.. :P

sunshine!!!!

Igår mötte jag linda på mitt brake och vi gick ner och satte oss på stranden, sjukt mysigt i den strålande solen!
sen gick vi och köpte lite godis och smaskade samtidigt som vi gick paseon bort..
sen gick jag tillbaka till jobbet och jobbade, sjukt lugn kväll..
gick hem tidigt och böt om, gick upp till tavern och tog en öl med stephen, sen gick jag hem och lade mig..

nu sitter jag på internet cafet och snackar skit med jenny..

i morgon är jag ledig.. har ingenaning om vad jag ska hitta på.. hoppas på solsken.. i så fall blir det stranden!!! : p

sjukt lunch!!!!

igar borjade bade jag och jeaninne kl 14.. lunchen borjade rulla kl 13 med marcel, sen kl 18 serverades de sista tallrikarna. vi raknade tull 75 gaster, inte illa!!!:p
kvallen var lugnare dar emot, men de va lika skont det!
Jag och jeaninne ar ett sa sjukt bra team sa de e helt sanslost, inga problem med nagon av tallrikarna och allt bara flot pa hur bra som hellst.

Nu ska jag tillbaka och jobba splitt pass, kl 13-16 sen 19 igen..
tisdag 15.30
onsdag ledig
torsdag 16
fredag 16
lordag 16
sondag 14...

solsken!!

har i marbella har vi solsken, och jag sitter inne och pluggar spanska. Jaja, solen skiner fler dagar..
Jobbat, jobbat och jobbat... Igar fick jag springa och kopa saker till restuarangen. Hade en 200 euroi sedel, sa pa bageriet dar jag ville kopa jast fick jag inte vaxla den, pa kina mataffaren fick jag inte vaxla, men pa mataffaren, super sol fick jag vasxla, sen tillbaka till kina affaren och till bageriet.. sprang runt som en galning for att hitta allt...  och i gar var jag ute och drack nagra ol med stephen. Har skoskav och maste nu satta mig med spanskan igen..
Linda och jag har bestallt spanska bocker fran sverige, langtar tills den kommer!!!

Bor nu hos Ewa-Maria.. Har ett eget rum, ett litet, men ett rum iaf..

RSS 2.0