Ingen bra dag idag...

Idag har jag en jobbig dag, en sån tung dag som man aldrig vill ha..
 
Igår var dödsannonserna för Shira, Alexander och Fredrik i tidningen. Det gjorde så otroligt ont att läsa dem. Så Ont.
Föresten, kan ingen hitta på ett bättre ord än dödsannonser? Det låter så otroligt hemskt. 

Jag tror att allt sker med en mening, men jag kan inte förstå varför just dessa tre skulle ryckas ur sina unga liv just nu.
Men som en vän sa att de kanske blir skonade för något.. Vad som hellst. Det kanske var ett bättre sätt för dem att detta skedde nu än att de plågas av en ond sjukdom om 10 år, men samtidigt så hade jag hellre sett att de levt med oss längre och att ingen hade behövat plågats av något.

I den 23 September 2007 förlorade jag min vän Jonas Nilsson i en bilolycka.

Den 16 November 2008 Förlorade jag två vänner som jag känt väldigt länge, men inte haft så mycket kontakt med på slutet, men de betyder inte att jag inte brydde mig om dem. Sanna vänner behöver man inte prata med varje dag, för man vet att man har varann ändå.  
Fredrik Nyman och Alexander Larsson.

Jag och Alexander hade precis börjat maila till varann igen nu i oktober och vi bestämde att vi skulle träffas när jag kom hem. Jag kom till sverige den 18 november och fick veta om olyckan den 17, dagen efter. En gemensam kompis till oss hade träffat Alex några dagar innan olyckan och då hade han sagt att de skulle bli så kul att jag skulle komma hem så vi fick ses igen eftersom det var så länge sen sist...
Mitt hjärta gick i bitar.
Även hade jag sett fram emot sjukt mycket att träffas när jag kom hem. Men....

Varför rycks våra vänner ifrån oss när vi är i denna ålder?
Varför tar vi inte lärdom av varandras olycka och lär oss något av det?
Att något så tragiskt som detta händer ska behöva sätta skräck i skallen på en så man kör bli mer lungt, att man ser sig för när man går över vägen, att man är mer försiktig...
Visst ska man inte behöva vara rädd att leva och lite utmaningar ska man ha,
men man behöver inte leka med sitt liv.
Vi har bara ett och det är klart att det ska levas fullt ut.
MEN, om något händer när man är i den åldern som vi är i nu,
har man då fått leva sitt liv fullt ut?

Så alla mina vänner,
jag BER er att KÖRA försiktigt,
Att TA DET LUGNT!
Ta väl hand om er.
Och det viktigaste
Ta hand om varandra!

Jag har varit vid olycksplatsen och tänt ljus, jag har gråtit floder. Jag har pratat med vänner om olyckan,  jag har  fått höra massa olika historier om hur det gick till.
Snälla! Sluta speculera för de som har hänt har hänt. Jag struntar i vem det var som körde, om de hade sommardäck eller vinterdäck. Det var en olycka, och tyvärr så händer olyckor väldigt lätt...


"Ibland liksom hejdar sig tiden
ett slag och någonting alldeles oväntat sker.
Världen förändrar sig varje dag
men ibland blir den aldrig densamma mer."


Ses kl 20.00

Ikväll kl 20.00 ish kommer jag befinna mig på News i Östersund med Mina kära vänner, Du är varmt välkommen!!

Snö storm

Japp, sitter i åre i snöstorm, ska snart bege mig mot mörsil för att äta middag hos Jonas.
Ni förstår inte hur fint och underbart det är med snö. Faan att jag inte ska vara här i vinter...
igår var jag och linda ute och åt på FAVVO stället Broken. Sååå sjuuuukt gott!!! Sen gick till tottebo och hälsade på Hanna och senare vidare hem till desperata hemma fruar och pimplade vin. Vi fick sällskap av min vän Robin som kikade förbi en sväng.
Linda klev upp i morse och åkte till Stan medan jag har smugit runt på byn och kikat på saker, hälsat på Skolan, Träffat johanna och Albin och druckit glögg.

Snart ska jag åka tillbaka, känns sådär just nu... Vill så gärna ha mer snö! De e så otroligt fint!!!
Men Linda i spanien, jag sakar dig!!!!



Ute kväll i åre

Jag åkte upp till mina underbara Eddie och Linda i går, för att hinna träffa Eddie innan han åker till Turkland och opererar sina ögon.
Så på vägen upp stannade jag till på Olycksplatsen och det var så vackert. Massa Ljus, massa blommor, bilder på dem.. Otroligt vackert.
Sen stannade jag till i mörsil och hälsade på Familjen Nilsson-Bertilsson. Det var trevligt att hinna träffa alla, även om Jonas den lilla stackaren var sjuk.
Vidare upp till Byn som jag bara älskar, och jag skulle överraska Henke med att komma och knacka på dörren, men ingen henke öppnade, men jag träffade Nässil som övertagit mitt rum, så jag snackade med han och Johan skoglund ett tag. Vidare till Eddie och Linda, där även max bor nu.
Har inte träffat killarna sen i januari innan jag åkte ner första gången så det var kul att träffa dem.
Vi åt potatis sallad med tiniwinis i (liiiten ölkorv) sen spelade jag och Eddie Spank the Monkey, gick ner på holiday eftersom han skulle jobba och jag följde för att säga hej till linda och få med mig henne hem.
Vi gick hem, gjorde oss i ordning, eller jaa gjorde linda i ordning, sen bar det av ut i natten efter några alkoläsk och en flaska vin. Först Holiday, men där var det bara en massa fulla norska konferens gäster, så vi drog vidare till Dahlboms.
Träffade en massa folk som jag inte sett på år och dar, sjukt skoj. 
Vi kom hem med en varsin kebab i näven, Skypade med C-J och sen var det dag att sova. Så Har man somnat och någon väcker mig, jag blev jätte rädd. Då var det eddie som sa att jag snarkade.
Vaknade upp i morse när Linda skulle äta sin frukost, Sen var alla uppe och vi lökade i varsin soffa. Sen gick jag och eddie ner på Banhof för att ta en fika, Och träffa johanna, Tommy och min LILLA Kärlek Albin. Jag e så kär i den sötnosen!!
Sen bar det i väg hem och nu sitter jag i dvärsätt och väntar på Middag.


åre

ute kväll i åre, uppdatering kommer i morgon!! ;P

Grattis Elin

Idag är det min stora syster Elins födelsedag, och jag är hos henne och firar!! :)
Idag har vi ätit smörgåstårta, 2 ggr.. Varit till Ronneby och kikat på "stan", lökat hemma och snart ska vi åka och möta upp jon och gå ut och käka middag. Sen ska vi dricka rosa cava när vi kommer hem.
Elins Kompis var här och hälsade på med sina barn, trevligt att se lite folk som hon umgås med här nere med.
Men jag FFFFFRRRRRYYYYSER!!!!! Går runt i syrrans dunkappa och vinterdojjer, längtar hem till mina varma sköna kläder i dvärsätt... I morgon kommer jag hem till jämtland. Då ska jag klippa mig!!! :) ska bli så skööönt!! Har lite ideer på hur jag vill ha det, men jag får se vad åsa säger :)
Tror ni att jag passar så här?



kommer dock att behålla lite mer av min längd på håret, men något i stuk med detta. Har längtat lugg jätte länge nu.
Nu ska vi åka och kolla när jon spelar innebandy. Han har en liten kupp på sitt reglemente, japp han e yrkesmilitär.

ciao

Sverige, sverige älskade land

japp, nu är jag hemma i svea, äntligen!!
Även om det är jävligt jobbigt just nu så måste jag säga att det känns skönt att vara så mycket närmare, även om jag inte är hemma än..
kom till blekinge i går och skulle hälsa på syrran, eller jaa, överraska syrran. Om hon blev överraskad!!

Fredag morgon åker jag upp till jämtland. Hem.
Ska bli skönt.. Träffa alla, prata med folk och träffa mammsen och pappsen å lillsyrran.

Men faan va kallt det är här hemma!!! klev av på arlanda och höll på å frysa röven av mig... Fyyy faaan alltså!! och kallare kommer det att bli när jag kommer uppöver.. Dessutom SNÖ!!!

Idag har jag köpt Lösviktsgodis!! såå jäävla göttigt!!! har verkligen saknat det!
Var på Börjes i tingsryd och kikade. I mataffären där kan man köpa ALLT! Hittade kläder där tillochmed. Från Vila och lite andra märken.

I morgon är det syrrans födelsedag. Det är därför jag är här nere och inte hemma än. Så då ska vi äta SMÖRGÅSTÅRTA!! :)

Ska forsätta kolla på fotbollen, hejja sverige!!

Vila i frid

Alexander och Fredrik, Vila i frid...
Alla Familje medlammar, vanner... Tanker pa er!!!





Fredag

e trott i dag, hade en mysig hemma kvall efter jobbet, kollade pa gossip girl, 2 avsnitt, at chips och dip, sen kilade jag till townhouse och traffade mark och alex, job jobbade.. Vi kollade pa en massa kul pa youtube, blev kvar alldeles for lange..
Vi haller pa och satter ihop den nya menyn, sjukt skoj faktiskt att fa vara med och bestamma lite.

Har hemlangtan nu!! :) Pratade med torbjorn igar, ska forsoka ringa honom i dag med.. vi hann inte snacka sa mycket igar.. saknar honom sa mycket!!

Ska ga och ringa till min underbara frida nu! Pratade lite snabbt med henne igar.. :)

Miiiiih, jag vill hem NU NU NU!!!!

Onsdag

igar var jag ledig, de va skont.. var pa gymmet och tranade sonder mina ben, Kakade lunch med Mark, gick hem och kikade pa friends, spelade air hockey med mark och sen gick jag hem till soffan och kollade pa vanner, tina lag pa den andra och vi pulade chips och m&m och Maltesers och dipp:) smarrigt smarrigt!! :)

i mandags kvall var jag hemma hos jeannine och snackade lite med henne och traffade alla nyingar pa garum, ska ut pa budda i kvall och traffa rikardo, han e halv svensk halv spansk och jobbar pa garum, dessutom e han brandman! :) haha

Har legat pa ballkongen i solen idag i en timme och nu ska jag kila till gymmet!! :)

Tranar och blir STARK!! :)

Japp, jag e en duktig tjej nu! Borjade ju som sagt pa gymmet i mandags, tisdag gick jag 2 ggr pa samma dag och onsdag tog jag ledigt for att stada lagenheten eftersom tina kommer hem pa lordag.
igar kvall gick jag ut med mark och tog en drink EN DRINK. Jag e sa duktig.
Skulle kila till gymmet vid 11 tiden, men fick panik for jag kom inte ihag var jag lagt mina skor nar jag stadade, fick plotsligt en flash back och insag att jag glomt dem pa gymet, sa jag packade ner bikini om jag var tvungen att simma om inte skorna fanns dar, men de gjorde dem, sa jag var i gymmet i nastan 2 timmar, cyklade lite, step maskin, och nagno annan trampmaskin.. Lite smatt i gymmet och nu ska jag kila hem och ata mig matt pa pasta med pasta sas, pasta ar bra nar man tranar! Ska kila till affaren och handla mat sen. Har INGET hemma...
Sa sa ligger det till, jag borjar bli en duktig tjej som tar mer hand om mig sjalv. Jag e STOLT!! bara sa ni vet!! haha


Ledig

idag var jag pa gymmet kl 8.50 och utforde en timmes yoga. jag e stollt!!! Ska tillbaka kl 20.00 och ha salsa klass, ska bli skit kul. Sen ska jag ut och ata med Malin, Diego och Ferinando i kvall. Far se var vi gar, ska iaf bli mysigt att ga ut och ata lite och bara prata spanska hela kvallen, mysigt! :)

Igar var jag och Elin pa La cañada ett par timmar, sen skrev vi in oss pa gymet och simmade i 45 min. Sa skont att simma i en varm pool!!

Sa nu, har kristin tagit tag i sitt liv och borjat trana igen, och det ar saaa skont!!! Helt underbart!!

Linda, innan jag glommer bort det sa ar det obligatorisk uttgang pa lordag. Bara sa du vet!! :)

Felicia har utmanat mig pa att skriva 7 saker om mig som inte sa manga vet om, grejen e att jag inte ar en san hemlig person sa jag ska klura pa det idag och se vad jag kommer ihop till, flisan gor det ngt om det blir nagra farre?

Nu ska jag hem och stada min lagenhet, Tina kommer hem pa lordag... Det som har varit sa skont att vara skalv hemma denna manaden!! Aja, drygt 2 veckor till, sen sa... :)

RSS 2.0