Amsterdam dag 1

Idag har jag vandrat runt i staden sedan kl 11. E trott och kall, har redan druckit tre koppar te.
Var i red district en svang och kikade, lite hmm, annorlunda kan man lungt saga.
Har kikat i lite affarer, och de har sjukt grym stil har, men inget som jag sjalv skulle passa i eftersom jag ar som en halv normal hallandare och de ser mer elegant ut pa langre an pa kortisar.
det verkar finnas ganska mycket svenskar har, har hort manga i dag, men de flesta sag ut som att de turistade..
iaf, nu ska jag kila till marks restaurang och mota upp honom for lite kak, borjar bli lite sma hungrig!!:)

Amsterdamn nästa!!!

kl 18.30 så sätter jag mig på bussen till flygplatsen! Så kl 23.00 landar kristin i Amsterdam.
Hörs när jag kommer tillbaka!!! :P

Saa sloo Forlat mig!!

allsa, jag lever, det e inte det, jag e bara sjuuukt javla lat pa att uppdatera, och nu har jag inte sa mycket tid pa mig eftersom jag ska mota regina om en kvart och jag maste hem och byta om emellan..
Saa, eftersom jag inte har internet hemma och inte gar till cafet langre sa blir det mer sallan jag skriver..
ska forsoka battra mig! lovar! Aja! i morgon, da kanske jag hinner med och skriva!!: P

Trakig helg..

var ute i fredags med regina, traffade linda och hennes ny funna vanner en snabb svang, men den va himla snabb for de pinnade ivag ratt fort. Vi gick till salsan och kom fram till att vi inte ska dit pa ett tag, villket javla skamt, vi gar ju ingen annan stans, sa vi far se hur det blir pa den fronten.
I lordags var jag sa javla trott, men jag kakade lunch med jenny som jobbat sista dagen pa internet cafet iaf, och sen gick jag och jobbade, hem och kollade pa tv med isabell och sukeema.
Sukeema och job ska fa en liten baby, jag e sa glad for deras skull! Skont, fick jag ur mig det nu oxa.. har sa mycket hemlisar i kroppen som jag inte far beratta, sa de e skont att en ar officiell iaf!

Idag har jag gjort min forsta paella, Sa jag bjod in regina. Det var sjukt lugnt idag sa jag ska kila hem nu och kolla pa film med regina.
ar sa uttrakad efter att mark akte sa jag gommer mig hemma dels for att spara pa pengarna innan jag aker till halland, men oxa for att jag e inte alls sugen pa att vara ute och harja..

Fick en rolig komentar av en Anonym som skrev "du skriver som en skit unge". Jag ar kock, inte svensk larare.. Och sarskrivningar gor jag bara for att irritera linda lundberg;) sa jaa, jag kanske suger pa att skriva, men du verkar ju fatta vad jag menat villket fall sa varfor klaga?!

naa, nu orkar jag inte mer..
ciao

Regn, Regn, Regn och MERA JÄVLA REGN!!

Nää nu e jag leds på detta jävla regnande, en vecka, och åska... Nää, vad hände med Costa Del Sol?!

I Tisdags körde jag bil i spanien för första gången. Fick låna Isabells föräldrars bil så jag kunde köra mark till flyget och till ikea.
Tårar på flygplatsen, de e så svårt att släppa iväg folk, även om jag ska upp till honom den 23/2 och hälsa på så var det sjukt tungt.. Saknar honom som faan, varje dag när jag vaknar tar jag upp telefonen för att ringa honom, sen inser jag att han inte är här längre, lika tungt varje gång. I alla fall så ringde han igår, och han sa att han saknar mig med!!

Jag och Linda åkte iaf till Ikea på eftermiddagen samma dag. Handlade en massa saker för att organisera upp mitt rum, så nu ser det bättre ut, e inte riktigt klar än, men snart så. Det första vi gjorde var iaf att käka Köttbullar så klart, så vi skulle orka med alla timmar på Ikea. Sen när vi handlat klart allt i Ikea så blev det till att handla i Mat affären, SVENSK MAT!! kan det bli bättre?! Handlade dock inte så mycket eftersom jag ska till Hålland snart, men lite gravlax, sill och Godis blev det. Även om jag inte ätit upp allt godis jag fick av jonas, villket e tur det, för det var sjuuukt mycket!! :P

På kvällen gick jag ut och käkade med Regina, det är alltid lika kul att umgås med den tjejen! hon e så gullig så det finns inte! nu har vi bestämt att i november när jag åker hem så följer hon med till sverige i 2 veckor, sen i januari så åker vi till columbia i 3 veckor.  så nu blir det till att spara satan ur pengarna tills jag vet vad som händer efter januari.
Biljetterna till columbia e sjukt blilliga och kläderna med, så vi ska åka ner med tomma väskor och handla massa fina jeans och toppar.

Onsdag var ingen bra dag, hade jätte ont i magen.. Och det vägrar att släppa. Kanske måste ta en sväng till doktorn trotts allt.... :/ vill inte...

nä nu ska jag ta och möta jenny och se vad hon har för sig.

skammes Kristin!!!

Forst och framst maste jag saga BULL!!!!! FOOOORLAT!!!!! skamms som en hund for att jag lovade att komma ihag din fodelsedag, men inte gjorde.... :( Forlat..!!!!!!!

Har varit upptagen med att flytta och jobba och har inte orkat slapa runt min dator sa jag har inte varit inne pa internet... har jag varit inne sa har jag bara kikat mailen snabbt.

Jonas mormor och morfar ar har nere sa jag har traffat dem, de hade med sig OTROLIGT mycket godis! :) Djungel vral, choklad, losvikt!! SMARR!!! Var ut till dem forra tisdagen i Benalmadena och kikade runt lite dar.

Jag har flyttat, gjorde aven det i tisdags. Sa nu bor jag i gamla stan med isabell. Lite minre, men mycket mysigare.
Ska bara ta en dag och stada ordning allt for mitt rum ar som om jag vant det upp och ner.

I morgon flyttar mark.. :( jag e sjukt ledsen over det, men jag ska kora honom till flygplatsen. Sen ska jag pa ikea och kopa lite sma grejer till lagenheten!! :) Skont att fa ordning pa allt! :)

Naa, nu ska jag passa pa att hanga med mark sista dagen... snyft snyft....

RSS 2.0