Uppdatering Onsdag och Barcelona Torsdag

I onsdags gick jag och sharon runt och såg en MASSA saker, kommer dock inte ihåg namnet på allt, men jag har bilder!!:P Vi käkade frukost nära Sagrada Família som är en kyrka som byggs och byggs och byggs.. Och de har hållt på i 100 år med den. Vi gick in och kollade och shiiiiit villket hantverk!!!

Vi åkte senare upp till en borg som ligger vid teleféric de montjuic, där ifrån såg man hela barcelona, WOOOW alltså!!!! Så fint det var!!!!
   

tog bussen ner till staden och åt tapas till sen lunch och sen begav vi oss hem och slappade lite.
Vi gjorde oss i ordning och gick och käkade indsikt till middag.

I dag har jag åkt turist buss, var sjukt bra faktiskt. Man fick hörlurar som man pluggade in där man satt och sen var det bara att kolla sig omkring!!! Man fick kliva av så mycket man ville och på villken färg av de tre man ville och åka runt i hela staden. Jag klev av vid Fc Barcelonas Fotbolls stadium, men jag gick aldrig in på museet för det kostade 17 euro (ca 170 spänn) Bilder kommer upp på pixbox i dagarna. Har sett såå mycket!!!
Gick och mötte sharon på jobbet och snart ska jag kila ner på stan och kolla på FOTBOLL!!! :)

I morgon ska jag åka till stockholm, ska bli skönt komma hem till sverige faktiskt och jag hoppas att jag inte behöver frysa såå mycket när jag är hemma!

barcelona, onsdag

snart ska vi ut igen och kika på en massa saker!!
Sharon är ledig idag så vi ska leka hela dagen!!!:)
Missa inte bilderna på pixbox!!!!

Barcelona, Tisdag

Gick runt lite i barcelona nu i kväll, åkte mest tunelbana som det kändes.. Gick till Sharons jobb och åt Pizza, JUMZ!!!
Mozzarella, tomat, Parma, Ruccula, parmesan, huuuur smarrigt som hellst!! Fick Pizza Dulce till dessert, (Söt pizza),
Choklad Pizza och Mascarpone pizza, smarr smarr!!:)
Nu ska vi sova för i morgon ska vi kolla på en massa saker!!!! :)
Bilder finns på PixBox
kristinn.pixbox.se

En sida av staden!

vi har nu varit och gått runt i barcelona i 5 timmar, med lunch på Hard Rock Café och Kaffe på Starbucks i hamnen.
Det är otroligt fint här och vi är bara hemma och laddar om lite, för sharon ska snart gå till jobbet och jag ska kika på vad jag ska göra i kväll. I morgon är iaf Sharon ledig så då ska vi gå runt och se en massa grejer!!
Bilder från dagen är på väg upp på pixbox.

Sharon lämnade jag precis på jobbet, så nu ska jag kolla lite på nätet vad jag kan hitta på ikväll. Någon som har lite tips?
Lite läskigt att kuta omkring själv så här på kvällen, men jag ska stoppa på mig allt i fickorna så jag slipper ha en väska...
So lets see what tonight brings!!!

kristinn.pixbox.se

Turista i barcelona

Japp, nu ska vi snart springa ut på stan och kika runt lite, sharon börjar jobba kl 19, så jag tar väl en runda senare för att kika runt lite..
Sharon bor väldigt bra till, nära till allt!

Ska bli så kul att vara turist och ha med kameran och fota allt och lite till!!!!

Vi bjuder på denna, På väg från flyget upp i en rulltrappa till tåget in till Staden.


Hej då Malaga, Hej sharon och Barcelona!!

Im in Barcelona!!!

Japp, jag är i barcelona!
flyget var försenat, kom hit sent och har bara hunnit med att käka middag på Kina, så jag ska ta en massa kort i morgon och sen får vi se när jag har tid att lägga upp dem, kommer nog mestadels vara utanför lägenheten när jag är här... men annars så försöker jag uppdatera när jag är i svea..!!

Så underbart att träffa sharon igen!!!

på väg...

jaa nu är jag påväg.. har packat och fixat... har inte med mig alls mycket hem, mest presenter.. :)

Känner mig dock stressad, men nu ska jag kila till tjejerna som jobbar och säga att om de vill åka taxi med mig upp till stationen så får de skynda när de slutar...

Varför är man så nervös på att missa tider?! jag e så rädd att det ska hända något som gör att jag missar planet eller vad som hellst... :/

Skriver mer när jag kommer fram i barcelona!!!

Fy faaan!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2732905.ab


Hur kan man sätta in en sån här artikel i en tiding?!
Och nää, jag kan inte sova, jaa, jag har hemlängtan...
1 dag kvar....

Snart på väg..

Japp, då var jag färdig shoppad, presenter klart, städat lägenheten, nu är det bara packningen kvar..
men det är så svårt..
har sprungit runt som ett stress hela dagen, men nu ska jag börja lugna mig, 3 dagar kvar.. eller 2½..
idag är det midsommar, ska bli kul att se hur det blir på jobbet med ett stort party + midsommar meny... fy faan...
Vill inte jobba.. vill vara ledig nu!!!

Sitter på cafet och lägger upp mer bilder på kristinn.pixbox.se

Ska snart kila mot jobbet..

Ikväll är det sagt att jag ska ut med brudarna efter jobbet, så vi får se vad kvällen bringer...

Playa och Mañana Mañana

Alltså, äntligen har grannens internet ordnat upp sig så jag kan hänga på bloggen när jag kommer hem efter jobbet, egentligen är det bara då jag har tid..

Aja, Det har varit feria här i marbella, jag var på dag ferian 2 ggr, en gång med Jonny som är fotograf, och då träffade vi Borgmästaren av Marbella, som är en kvinna, som har en svensk man.
Alla har gått runt i fina flamenco klänningar, alla små barn sååååå söta!!!!

Var på kvällsferian i lördags, men måste ju berätta vad jag gjorde under min lediga dag!!
Lördag, Jag gick till dag ferian med Sofia och Helena som har bott här i en vecka. Vi gick senare och åt lunch på Pincox och vidare ner på playan, hem och fixade oss fina inför fotbollen, målade flaggor på kinderna och jag hade Sverige tröja, Guld tights och blå gula örhängen. Jajjemen, ska man suporta så får man slå på stort!!!!
Iofs, blev det ju förlust som alla vet, men men, spanien är ju mitt land med så jag grät inte blod, men förbannad blev jag..
Gick senare efter att ha bytt om till Morrison, en bar nära där jag jobbar med Jenny (svensk) och tre spanjorer. Vi pratade spanska i flera timmar och från början hängde jag med bra, men mot slutet tog huvudet slut och jag orkade knappt lyssna mer.. Då gick Jag och Jenny och angel, hennes kille till natt ferian för att möta upp en annan tjej och hennes kille från argentina. Det var som yran fast utan musik, massa turkstånd och karuseller, men det fanns en med riktiga ponnysar i DJURPLÅGERI!!!!!!! oj vad förbannad jag blev!!!!!!! Bild kommer längre ner!!!
Gick hem och sov som ett djur..
Jobbade söndag och var ledig måndag. Var på stranden lite med min kompis från venezuela  ( pratade spanska hela toden, STOLT!!!), drack lite kaffe, och kollade på fotboll med Gergö, dagen innan han skulle åka hem... Vi skulle säga hejdå.. sjukt tråkigt, men det är marbella, folk kommer, och folk går...

Tisdag, jobb, kl 13, fick min paus kl 18.30 och skulle tillbaka kl 20.00.... Sjukt värdelöst....

Onsdag, Jobb, fick min paus kl 15.30 och skulle tillbaka 19.30 så jag gick och tog ett dopp denna otroligt fina dag med Tjejerna som har bott här och sen gick jag och tog en fika med linda, klasica, så vanligt för att vara oss!!:)

Idag, började 18. Klev upp 9, åkte till la cañada, shoppade lite småsaker.. hehe 3 par sandaler, 2 bikinis, shorts och en väska. Åt lunch med Linda och Mirella och senare mötte jag upp jenny och malin på stranden.

Har lite egentid nu så här mitt i natten, så jag sitter i badet, ska ladda upp lite bilder sen ska jag sussa sött...
Förhoppningsvis börjar jag 18 i morgon med, så jag hinner med lika mycket då.. Ska handla lite små presenter till mammi och familjen, sen så måste jag städa och packa, börjar få panik inför det.. vad ska med hem?! vad ska med hit igen?! hur mycket kommer det att väga?! Ojojoj!!!
ett par sandaler räcker väl eller?! huuh, högklackade?! klänningar, nää jag har hemma, men inte så hääär fina... åhh jösses....
           
Sofia på stranden målar hjärta i sanden, Sofia och Helena innan Matchen, Inoa Jenny och Malin under matchen ja vi kollade med spajorer så klart ;), Ingången till Natt Ferian, Jenny på Natt Ferian, 
     
Malins kille Malin och Jenny, DJURPLÅGERI karusell på nattferian, pluss föl till någon av ponnysarna...
Vad är det för fel på mekaniska hästar?! DETTA SKULLE ALDRIG FÖREKOMMA I SVEA!!!

Fyy faaaaan va arg jag va när jag såg denna karusellen!!!!! Hästar ska tas om hand om på rätt sätt, annars ska folk faan itne ha häst!!! Hur många timmar per dag går dessa runt på hårt underlag utan paus?! Stackars små satar!!!!!!
Samma med hästvagnarna som åker runt här i staden, Travar på alla gator och magra som stickor... Halv halta är de oxå, vissa travar inte alls i takt, står i solen många timmar av dagen och inte vet jag om de ger de mat under dagen... Stackars små djur!!!!!!!
 

Min lilla kompis som bor i vår trapp, försökte locka med honom upp till mig så han kan äta alla myggor som biter på mig... Blir helt galen av alla myggbett... :/

3 dagar jobb, 4 till barcelona, 7 tills sthlm, 9 tills Östersund... Så skönt det ska bli med semester!!!

nää måste sova nu, har massa att fixa i morgon... uhhhh, VAD SKA JAG PACKA?!?!?!

flaaaat!!

forlat for dalig uppdatering, men min grannes internet verkar ha upphort.. tyvarr... och jag har inte haft tid att ta med mig datorn till cafet...

Men de kommer, sa smaning om... ska snart kila till jobbet nu, jobbar med paus idag med..

saa ska kaka upp min "frukost" nu!!


Bilder

kristinn.pixbox.se

Kommer lägga upp alla mina bilder där, så kika in där!!:p

vamos ala playa

japp, precis vad jag ska göra nu, springa ner till stranden och bada en massa!!
Ska försöka att uppdatera er om helgen när jag kommer hem igen eller i kväll, för ikväll ska kristin Packa, städa och fixa..
japp jag e ledig idag!!

Hörs sen!!!

Feria i Marbella

Jupp, jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag tänkte göra ett fint inlägg i morgon om mitt (grannens) internet vill funka..
Kom nyss hem från natt ferian iaf, förklarar mer i morgon...
Min lediga dag, har inte druckit en droppe alkohol, hade sån huvudvärk idag så de inte finns...
Iaf, kommer mer fakta + bilder i morgon!!

btw..

glömde ju skriva att jag lyssnat på fotboll på radion idag, dock på spanska, men man fattar när de blir mål iaf!! :p
Spanien-Ryssland 4-0
Svea-Grekland 2-0
Tippade 2-0 till svea och rätt hade jag!!! :P

E dock spänd över matchen på lördag, hoppas på oavgjort eller att svea vinner!!! Så klart!! Ryssland lär vi spöa, annars så blir de pinsamt... Men med bra självförtroende från denna matchen så ska de väl inte vara några problem?!

Men eftersom jag e med i ett lotteri på tavern med och mitt lag där är nederländerna så håller jag på dem med..
Nederländerma-Italien 3-0, Im imprest!! Go go Holland!!!

Hemma och trött!!!

Japp, jag gick till jobbet till kl 12, meeen när jag kom fick jag gå hem igen för det fanns ingen plats för mig i köket eftersom vi hade en stackars elektriker som sprang runt och försökte få ordning på vår kyl som slog av hela tiden.. Aja, jag skulle tillbaka till kl 14 så jag gick till zara för att byta mina skor, Så hade de så klart inga... inte på La Cañada eller i Puerto Banus heller, så jag e jätte ledsen nu... :/ Mina fina skor...:(
ch fikade, så kom mark så vi satt och snackade skit, Jackie ringde och ändrade min tid till den som det skulle ha varit, 15.30...
Kommer till jobbet, fixar ordning min misse + alla saker till partyt som va i kväll.. 35 pers blev 44 så vi satt lite i skiten på grejer, men de fixar jag och jeannine lätt som en plätt, bara det att vi hade andra gäster oxå... Så när alla förrätts tallrikarna var utställda för partyt så kom det 37 gäster som skulle ha förrätter, varmrätter, desserter.. Så de va en stressig dag, men skönt att den är över.. Jeannine påpekade att jag alltid har huvudverk när vi har stora grupper, men jag tror att det bara är ett sammanträffande.. Men faan va ont jag hade.. Migrän ont utan suddig syn och det...
aja, massa vatten och asperin så gick det över. Så allt flöt på bra och vi skickade marcel ut ur köket och vi gjorde det på en gris blink och alla var nöjda.
Kom precis hem.. skönt det ska bli att sova nu, e heeeeelt slut i kroppen.!!!

Men dåliga nyheter när Jeannines kille Daniel ringde och berättade hur det står till med Daniels pappa,
Han är nersövd i koma igen, De väkte honom, men det blev för mycket smärta för kroppen så de sövde ner honom igen, sen försökte de opperera honom, men de fick avbryta för det gick inte.
I morgon ska de väcka honom och kolla om han har fått stora skador på hjärnan när han blev medvetslös och var utan syre i 6-7 minuter innan de satt in hjärt och lung maskinen.
Har han mycket skador på hjärnan så kommer de att stänga av maskinen som håller honom vid liv...
Faan alltså världen är så orättvis..

Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag åker till barcelona!!! Vill dock inte lämna jeannine själv i det där dårhuset...

Har en massa jävla mygg på mitt rum nu för tiden.. sjukt irriterande att vakna på mornarna och de bara kliar över hela kroppen..

Imorgon börja 16.. Playan blir det nog en sväng i morgon om vädret tillåter..
Nu ska jag sova som en stock och hoppas på att myggen lämnar mig ifred!!

Fyy faaaaan alltså!!

Igår va de en sån där sådär dag...
Lunchen va lugn, fixade all misse innan jag gick på paus.. kommer tillbaka på kvällen och vi fixar lite mer grejer + lite extra saker.
Så smäller det in 70 pers... allt var slut, dörrar och lådor var rensade på all misse.. och Marcel satte jeannine i skiten så det skrek om det. Missat massa saker till listan osv... Så nu kan han inte klaga på mig om jag glömmer att skriva upp skära seranoskinka som e grejen som jag alltid glömmer...
vi hade massa problem med komunicationen mellan servisen och köket eftersom de verkligen satte oss i skiten hela tiden. Byta det mot det, annan sås, extra det, utan det.. grejen är den att de frågar inte om det går att andra innan de lovar gästerna.
Timo fick tillbaka sin magverk och fick åka till sjukhuset. Amal fick komma in extra, Malica kom och hjälpte till.. Och souad var kvar i sin egen lilla bubbla som vanligt och jobbade inte alls fortare än hon brukar trotts att högarna med tallrikar bara växte runt om henne..  hoppas inte att någon tar illa upp över detta nu, för jag är verkligen inte rasist på något sätt eller vis, men jag är lite intresserad av att få se synen som de marocanska kvinnorna jag jobbar med har på andra kvinnor..
En av dem, hon lyssnar inte på vad man säger, men om man säger marcel sa att du skulle göra så så gör dem det...
Vad är det för fel att lyssna på den som är i "högre rang" även om det är en kvinna?
de sjukaste är att det är bara en av dem som är sån.. de andra två lyssnar och gör de man säger, men de visar ingen respekt annars, men för mig är det inte viktigt. fattar lixom inte hur det där funkar.. men aja...

Jag ska till jobbet kl 12 och fixa en massa misse med marcel, för att smöra lite extra, sen hoppas jag på att ha paus.



12 dagar kvar...

Måndag...

Jaha, har inte haft internet så jag har inte kunnat uppdaterat...
lördag, jobb, utgång med gergö. Orkar inte prata om det...
Söndag, jobb kl 14, 6 gäster på lunchen, kvällen 42.. Rakavägen hem och sov...

Nu ska jag ner på cafet, skriver roligare på min paus om jag orkar. hehe

och va faan gör jag i spanien?!

http://www.aftonbladet.se/vader/article2628587.ab 

Jävla bull shit!!!
Sverige nästa.. bara 20 dagar kvar...

Mad world...

Gary Jules - Mad world

Det stämmer in så sjukt mycket.. vi bor i en ond värld för att mäniskan har gjort den ond, eftersom mäniskan är så idiotisk girig och vill ha mer och mer, varför funkar man så?

Har haft en bra dag, men fick dåliga nyheter innan jag skulle gå från jobbet. eller jag och jag, men Jeannines kille Daniel, hans pappa ramlade ner från en lastbil när han jobbade, han jobbar som körskole lärare i tyskland. Han bröt 5 revben och har legat på sjukhuet i några dagar för att han inte kunde röra på sig.. idag föll han in i koma och de vet inte om han kommer att vakna igen.. De vet inte vad koman beror på och de vet inget...

Och jag gick och blev arg på idag att mina skor som jag köpte i onsdags har gått sönder, villken idiot man är...

Jeannine hade inga pengar på sig och jag förbjöd henne att gå hem, så mina sista 10 euro gav jag till henne för jag ville att hon skulle komma hem säkert och inte vara själv, jag erbjöd mig oxå att stanna med henne tills hon kunde gå hem, men det ville hon inte... Så jag känner i alla fall att jag gjorde en bra grej för mina sista pengar! Jag skiter faktiskt i pengarna, vill bara att alla ska må bra och ha det bra..

Vet inte om jag ska försöka rycka upp mig och gå ut eller om jag bara ska sitta hemma och uggla och tänka på allt jobbigt i stället... Blev så nere nu.. Massa elaka tankar som dyker upp när sånt här händer så nära...

Gick förbi Salsa baren på vägen hem och fick min salsa skiva!! äntligen, de frågade om jag inte skulle dansa i kväll, men jag sa att jag inte pallade ikväll.. Oj Kristinson är du sjuk får man till svar.. de e roliga de där killarna!!

Ska lyssna lite på salsa musik å se om jag blir på bättre humör..


Skit skor...

13-16, 19-stägning

nu e jag hemma på paus, igen... Hela denna veckan har bestått av splitt pass... Gör iofs inte så mycket, jag behöver timmarna och jag har inget bättre för mig just nu.. iofs har det varit helt otroligt väder i flera dagar, men jag orkar inte gå ner på stranden..under mina 3 timmars paus så vill jag gärna vila lite och äta något..
Gick till cafet och mötte putte och tog en kaffe med honom.. Ska börja dricka te i stället för kaffe tror jag..

Är otroligt uttråkad här nu, tror det beror på att jag vet att jag snart ska till sverige..
Ser fram emot det helt sjukt mycket!!

Ska ha lite egenvård nu i en timme innan jag ska tillbaka till jobbet, fila naglar och sånt tråkigt som vi tjejer håller på med..

min nagel håller på att växa över mitt sår jag har på mitt vänstra pekfinger, det gör ont för det är inte riktigt läkt än.. men jag hoppas att de inte blir något tokigt nu när såret blir övertäckt... :S

Tina, Fixar du mina naglar när jag kommer till sthlm?! Vore gryymt!!!

16 dagar kvar... så skönt det ska bli..

måste dock jobba lördag kväll med marcel och även hela söndagen.. :/ inte coolt... Har varit så skönt nu när han har varit ledig.. Vi har haft sjukt kul och inget bråk och tjaffs, så som det ska vara på jobbet...

hoppas att jag får min lön i dag så jag kan köpa hem lite mat.. just nu står kylen och gapar tomt.. ifos äter jag alla mina mål på jobbet, men de e skönt att veta att man har något smarrigt hemma så man kan kvällsfika när man kommer hem..

Som ni märker har jag inget vettigt att komma med, så jag lämnar det här och går och filar naglarna istället..

12-16, Paus, 19-stängning

Jo då. så ser min dag ut i dag, har jobbat sen tolv, kom hem, åt lite "lunch" eller vad man ska kalla det när klockan är efter 16 med Mirella..
Har sedan städat mitt rum, villket menas vikt ihop alla kläder jag hade slängt överallt..
Ska snart tillbaka till jobbet och jobba kvällen..

vaknade förresten kl 09.30 av mig själv i morse, sjukt skönt att slippa vakna av klockan, bara det att jag tror alltid att jag stängt av klockan i sömnen när jag vaknar så, så jag slänger mig ur sängen med en jäkla fart, sen kollar jag på klockan.. :/

Nu ska jag gå ner på cafet och dricka en kaffe, sen ska jag kila till jobbet...
Hoppas dock på en lugn kväll ikväll... en sån 12 personers kväll skulle vara grymt skönt..!!

Bara så alla vet så kommer jag att suporta Nederländerna i em.. är med i ett lotteri på Taveln och jag fick nederländerna, så om de vinner så vinner jag alla pengarna som alla har köpt lotterna för. Villket är 3 euro styck och alla länder som spelar är med, så de e lite pengar där..
Ledsen Sverige... men er kommer jag bara heja på i smyg...

bilderna från igår

     

Ledig dag, så skööönt!!

Idag vaknade jag liite senare än vanligt, Ringde Mirella och mötte upp henne och hennes mamma på stranden. Vi gick senare en sväng på stan och jag fick med mig 3 linnen, en klocka, 1 t-shirt och ett par suuuuper snygga sandaler hem!!
 

Får lägga upp de andra sakerna i morgon för just nu vill inte mitt (eller grannens) internet funka så bra..

Gick senare upp till Mirella och hennes mammas hotell rum och hängde lite, sen gick jag hem och gjorde mig fin för vi gick ut och åt. Enraña, gott gott!! Mirella! jag vet nu villken del det är!! I sverige styckar man inte den delen, men det är köttet mellan huden och revbenen. Så det finns inget ord för det i svenska.
Vi gick sen till Gian rossi och åt browni! mumsigt. Kom hem och jeannine ringde från jobbet, du måste komma kl 12 i morgon för de e så mycket på listan att fixa.. aja, så 12 istället för 16... Har ändå inte så mycket annat för mig iofs, men det hade varit skönt med lite strand innan jobbet dock...
Gick upp på taveln en sväng för att snacka med Putte. och nu ska jag sova för jag e såååå trött!!!!!

jaja, sluta tjata!!

Hemma igen efter en drink med mark, som vanligt slutar det med en hel kväll... men de e trevligt. vi har alltid så mycket skit att snacka om..
Town house först och sen kollade vi in buddah för att se hur det är på veckan, eftersom (som både linda och mirella vet) är det helt jävla sjukt packat på helgen....

Det är bara 18 dagar kvar tills jag lämnar marbella för semester i en månad...
Känns som om det var 2 veckor sen jag kom hit, och nu har jag snart varit här i 6 månader... helt galet..
Ser fram emot att se Barcelona med Sharon, ser fram emot Sverige i 3 veckor med MAMMA och alla älskade vänner!!
Känner redan nu hur jag kommer känna dagen jag ska åka tillbaka.. Kommer kännas jävligt konstigt, men nu har jag i alla fall vänner att åka tillbaka till, ett jobb som jag ser fram emot, och ett "hem" att återvända till.
Playa mañana, vad mer kan man önska av en ledig dag, hoppas bara att solen skiner i morgon som den gjorde i dag.
Well folks, hansta mañana!!!

Dagen

kliver upp, går till cafet, mark sitter där så jag tog en kaffe med honom, gick till jobbet, jobbade till 16 hade svina mycket att göra, går till cafet, hämtar tinas "dra maten",  går hem, träffar putte på cafet igen, går hem igen och städar, jenny kommer upp med grejer från cafet, följer med henne ner till cafet, går till jobbet, jobbar arshlet av mig... Kommer hem, e helt ensammen i lägenheten... Tråkigt som fanken, men snart ska jag ju få besök....Eller ja, tinas släktingar kommer och bor här i en vecka..

Jag har fått nog nu, jag e så trött på allt som heter Restaurangen som jag jobbar på... Tror att det är vetskapen om att jag snart ska åka hem som spökar, men jag behöver verkligen ventrilera luften nu, någon som orkar lyssna?!
18 dagar kvar, sen får jag dra...

Nää nu ska jag ringa mark och kolla om han e på å ta en drink ikväll...
e ju LEDIG i morgon, å då ska jag ta med min vän Javi och gå på stranden.
Träffa mirella och hennes mamma och sen vet jag inte, vill gå ut och äta, men vem har tid till det med mig i morgon?!
I morgon blir det prata massa spanska med Javi och det behöver jag!! ska bli kul!

en sån dag idag...

Michael Buble - I wanna go home

Blir bara förbannad!!

Kollar in på aftonbladet för att se vad som händer i kalla sverige, möter DENNA artikel...
Nog för att detta hände i Usa, meeen
blir så förbannad!!
Jävla ratt fyllon, om ni dricker, SE FÖR FAAN TILL ATT NÅGON ANNAN KÖR!!!!!!!!


nu ska jag till putte och kolla på tv!!

Borde vara med på mest aktiva bloggarna.. :)

Isabell, bull, bullan, issapissa, jaa kärt barn har många namn!!!
Har inte kollat hennes blogg på ett tag, och nu hittade jag ett mysigt inlägg där hon skrivit om lilla mig!!! IHH!! ;)

Gumman!! Tro mig, jag har lagt in dig i mitt pressade tidsschema ;), kommer bli vin och popcorn kväll hoppas jag på?! :)
Natta patta får oxå se till att komma hem så vi kan hängilänga alla tre!!!:)

Nää, jag har inte tagit mig ifrån datorn än... men nu ska de bli av, har bara en timme på mig att få till allt!!! Sen tillbaka till jobbet.. :/

Det är nu över ett år sedan min älskade klass tog studenten, tiden går så himla fort...
Såg bilder på Felicias blogg, fick tårar i ögonen, så som jag saknar alla!!!!
25/5 2007 En dag som aldrig kommer raderas ur mitt minne, och inte de tre underbara åren vi hade tillsammans!!!

Helg uppdatering..

Lördag, träffade Mirella, syster och systers kille, förlåt mig för att jag är totalt värdelös på namn!!
Vi tog oss bort till artium och drack en drink. Sam, Carlos och Cris var oxå med!

     
Jag, Sam, Carlos, Jag och Mirella, Systers pojkvänn och Syster.

Jag gick till salsa baren en sväng, men jag var så trött så det var inget långt tag..
 
Söndag på jobbet, lugnt som få, men han få klart allt jag skulle förbereda så idag när jagk om till jobbet hade jag inte så mycket att göra..
Var in och kollade på Mirella och Lindas nya jobb idag, en trevlig affär, kollade på alla smycken för att få insperation till min produktion :) Träffade Mark efter på cafet så jag tog en snabb kaffe med honom innan jag sprang till jobbet.
Hemma nu, ska städa lite, vattna blommor och bara ta det lugnt innan jag ska tillbaka till jobbet, Och en Dusch!! SKÖNT!!
20 dagar kvar tills jag slutar på Garum, 24 tills jag är i sverige.. 26 tills jag är i dvärsätt..
Jaa, jag har hemlängtan och nu när det är så nära så vill jag bara att dagarna ska gå fort så jag får komma hem någon gång!!!
Ska kolla med Timo om jag kan få vara ledig den 14, så man får se matchen mellan spanien/sverige.. Vore så kul att sitta på en spansk bar med målat ansikte, match tröja, stimma som bara den och det allra bästa, om sverige vann..

Okej, mitt flygshema är klart nu.
23/6 Malaga->Barcelona
27/6 Barcelona->Stockholm
29/6 Stockholm->Östersund
22/7 Östersund->Stockholm
23/7 Stockholm-> Malaga

RSS 2.0